Sen tuntee maltillisena hinnoitteluna

Verkkopalvelumaksumme (entinen sähkönsiirtohinta) ovat viimeisen vuosikymmenen ajan olleet selvästi alle valtakunnallisen tason. Tehokas toimintamallimme sekä erinomainen kaupunkiverkko-osaamisemme takaavat asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat.

Kotitalouden sähkölasku tutuksi

Sähkölasku koostuu kolmesta osasta: verkkopalvelumaksusta, sähköenergiasta sekä lakisääteisistä veroista, joihin kuuluvat sähkövero ja arvonlisävero.

Kuopion Energian sähkönmyynnistä vastaa valtakunnallinen energiapalveluyhtiö Väre. Kun teet sähkösopimuksen, ostat sähkönsiirron samalla aina sen alueen sähköverkkoyhtiöltä, jossa verkkoon liitetty rakennus sijaitsee. Sähkönsiirtohintaa ei voi – eikä tarvitse – kilpailuttaa. Sen hinta on aina Energiaviraston hyväksymä ja perustuu alueen todellisiin kustannuksiin.

Sähkönsiirtohintaan sisältyvällä energia- sekä perusmaksulla katetaan sähköverkon kunnossapito, sähköverkon valvonta, viankorjaus ja ympärivuorokautinen vikapalvelu sekä sähköverkon kapasiteetin jatkuva kehittäminen. Lisäksi mittaamme asiakkaan kuluttaman energian määrää ja olemalla osa valtakunnallista sähköverkkoa mahdollistamme osaltamme Suomen sähkömarkkinoiden toiminnan. Sähkönsiirtohintaan sisältyvät myös älykäs etäluenta- ja asiakaspalvelu.

Kuopion keskeisellä kaupunkialueella sähkönsiirron tarjoaa tytäryhtiömme Kuopion Sähköverkko Oy, jonka nimi näkyy vastaanottamassasi sähkönsiirtolaskussa. Alta löydät tietoa sähkönsiirto-, liittymis- ja palveluhinnoistamme sekä sopimusehtomme.

Laskuihin ja maksamiseen liittyvät selvitykset ja muutokset Ropo Capitalin maksuneuvonnassa

09 4246 1324 (arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 10-15)
Ropo Online -palvelu (24/7)