Asiakastarina

Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Kuopas eli Kuopion Opiskelija-asunnot Oy tarjoaa kodin yli 3000 opiskelijalle Kuopiossa. Kiinteistöjen fiksuilla energiavalinnoilla voidaan säästää merkittävästi niin euroja kuin ympäristöä. Niiden kehittämisessä Kuopion Energia on aktiivinen kumppani.

”Meille Kuopion Energia on luotettava energiantoimittaja ja kehittämiskumppani. Häiriöitä on äärimmäisen vähän, palvelut kehittyvät koko ajan ja tekemisessä on selkeä asiakasnäkökulma.

Palvelut kiinteistön omistajille ja taloyhtiöille ovat erittäin hyviä. Niin omistajat kuin isännöitsijät saavat tarpeelliset tiedot aina sujuvasti. Aktiivinen viestintä auttaa meitä pitämään omat asukkaamme ajan tasalla ja tyytyväisinä. Kuulemme myös uusista hyödyllisistä mahdollisuuksista.

Kiinteistöjemme energiatehokkuutta kehitetään jatkuvasti niin peruskorjauksilla kuin uusien energiaratkaisujen kokeilulla. Tämä tuo selvää säästöä. Normaalin taloyhtiön hoitokuluista noin 40 prosenttia menee energiaan, joten jos tästä saadaan pois yksikin prosentti, on merkitys Kuopaksen kokoiselle yhtiölle suuri.

Kustannusten lisäksi ekologisuus ohjaa energiavalintoja yhä vahvemmin. Vuoden 2019 alussa siirryimme kokonaan biopolttoaineilla tuotettuun kaukolämpöön ja sähköön. Kuopion Energialta löytyi tähän sopivat ratkaisut.

“Muutos pienentää kiinteistöjemme
hiilijalanjälkeä merkittävästi.”

Ympäristöystävällisempi vaihtoehto on meille vain hieman kalliimpi, joten valinta oli järkevä. Toimenpiteitä ilmastonmuutoksen estämiseksi tarvitaan.

Muutos pienentää kiinteistöjemme hiilijalanjälkeä merkittävästi. Esimerkiksi kaikki kaukolämpöverkossa olevat opiskelijakodit lämpiävät Kuopion Energian vastuullisella REHTI ekokaukolämmöllä, joka on tuotettu ympäristöystävällisin menetelmin ja vain kotimaisia uusiutuvia biopolttoaineita hyödyntäen. ”

Tuula Vartiainen, toimitusjohtaja, Kuopion Opiskelija-asunnot Oy