Älykäs tasalämpö

Pidä lämmityskulut kurissa ja asukkaasi tyytyväisinä

Älykäs tasalämpö optimoi kiinteistösi kaukolämmön kulutuksen. Se tarkkailee jatkuvasti jokaisen asunnon lämpötilaa ja ohjaa niihin lämpöä tarvittavan määrän. Lämmönjaon älykäs ohjaus tuo jopa noin 10 % säästön lämmityskustannuksissa. Samalla parannat asumismukavuutta ja energiatehokkuutta sekä pienennät hiilijalanjälkeä.

Älykäs tasalämpö on otettavissa käyttöön kaikissa useamman huoneiston taloyhtiöissä ja kiinteistöissä. Se soveltuu sekä uusiin että nykyisiin kaukolämpökohteisiin.

Valittavanasi on kolme palvelutasoa, joista autamme sinua valitsemaan sopivan vaihtoehdon. Tutustu tarkemmin tuotteisiin ja palvelun tuomiin hyötyihin tällä sivulla tai ota yhteyttä myyntiimme!

Näin hyödyt lämmönjaon älykkäästä ohjauksesta:

  • Säästät kiinteistön lämmityskuluissa, kun asuntoja ei ylilämmitetä.
  • Tasaiset lämpötilaolosuhteet lisäävät asuinviihtyvyyttä ja asukastyytyväisyyttä.
  • Saat täsmätietoa lämmönkulutuksesta ja sen jakautumisesta.
  • Säästät saneerauskuluissa, kun voit kohdentaa ongelmatilanteissa korjaukset huoneistoihin, joissa lämmitys ei toimi toivotulla tavalla.
  • Reagointi häiriötilanteissa helpottuu, kun huoltoyhtiö tai talonmies saa suoraan tietoa asunnon lämpötilaolosuhteista.
  • Kiinteistösi päästöjalanjälki pienenee, kun lämpöenergiatehokkuus paranee.
  • Voit osallistua lämmönkäytön kysyntäjoustoon, mikä lisää edelleen kiinteistösi kustannustehokkuutta.

Kuopion Energia Älykäs lämmönsäätö

Näin Älykäs tasalämpö toimii:

 

Kiinteistön huoneistoihin asennetut langattomat anturit tarkkailevat sisälämpötilaa 24/7.

Anturit välittävät tietoa suoraan lämmönjakoa ohjaavaan järjestelmään, jota me kaukolämmön toimittajanasi valvomme ja säädämme määrittelemäsi tavoitelämpötilan mukaisesti. Sama näkymä on jaettavissa käyttöliittymän kautta myös isännöitsijälle.

Järjestelmä auttaa tasapainottamaan huoneistojen lämpötiloja kiinteistössäsi. Älykäs tasalämpö ohjautuu sääennusteen mukaan ja tunnistaa aurinkoisten kevätpäivien vaikutuksen lämmitystarpeeseen. Samoin se oppii tunnistamaan esimerkiksi käyttöveden kulutushuiput ja rajoittamaan lämmitystä niiden aikana.

Anturit mittaavat myös huoneistojen kosteutta ja tarvittaessa lisäksi hiilidioksidia, mikä auttaa luomaan asumisterveyden kannalta paremmat olosuhteet ja havaitsemaan poikkeamat ilmankosteudessa.

Lataa opas mukaan yhtiökokoukseen

Kiinnostuitko?

Lisätietoja Älykäs tasalämpö -ratkaisuista saat palveluvastaava Antti Lappalaiselta:
040 709 7625
antti.lappalainen@kuopionenergia.fi

Vaihtoehtoisesti voit myös jättää meille alla olevalla lomakkeella yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

 

Jätä yhteystietosi | Älykäs lämmönsäätö

Älykäs tasalämpö – palvelutasot

Valittavanasi on kolme palvelutasoa, joista autamme sinua valitsemaan kiinteistösi lämmitysjärjestelmän tilanteeseen ja taloyhtiön tavoitetasoon sopivan vaihtoehdon. Huoneistokohtainen lämmönkäytön optimointi on mahdollista Älykäs tasalämpövahti ja Älykäs tasalämpökeskus -tasoilla.

1 ›

Perusvarma tasalämpö sisältyy kaikkiin kaukolämpötuottesiimme. Analysoimme jokaisen kaukolämpöön kytketyn kiinteistön tilaa seuraamalla kaukolämpöveden jäähtymää, virtausta ja kiinteistön energiankulutusta. Jos havaitsemme merkittävän muutoksen, otamme yhteyttä viipymättä.

2 ›

Älykäs tasalämpövahti sopii kiinteistöihin, joiden lämmitysjärjestelmä on kunnossa. Kun otat palvelun käyttöösi, tuomme anturit huoneistoihin ja älykkyyden lämmönjakokeskukseen sekä huolehdimme jatkuvasta lämmönjakelun seurannasta ja ohjauksesta.

3 ›

Älykäs tasalämpökeskus sopii kiinteistöihin, joiden lämmönjakokeskus tarvitsee saneerausta. Toimitamme lämmönjakokeskuksen sinulle avaimet käteen periaatteella, tuomme anturit huoneisiin ja älykkyyden lämmönjakokeskukseen sekä huolehdimme jatkuvasta lämmönjakelun seurannasta ja ohjauksesta.