Heittäydy nauttimaan elämän lämmöstä – valitse vaivaton lämmitystapa

Kuopion Energian kaukolämpö on elämän lämpöä, joka tuo asumiseen mukavuutta ja rauhaa mielelle. Se on puhdasta, paikallisesti kuopiolaisille tuotettua energiaa, jolla lämmität vaivatta – luontoa ja lompakkoa kuormittamatta.

Niin kauas huolet karkaavat, kun kotona pöhisee kaukolämpö

Suunnitteletko uuden kodin rakentamista tai oletko aikeissa vaihtaa talosi lämmitysjärjestelmän öljy- tai täyssähkölämmityksestä edullisempaan ja ympäristöystävällisempään vaihtoehtoon?

Kaukolämpö on arjen huolettomuutta arvostavien rakentajien suosima lämmitysmuoto. Se pitää pintansa vuodesta toiseen kilpailevia lämmitysjärjestelmiä vertailtaessa kustannuksiltaan edullisena sekä käytössä varmana ja vaivattomana vaihtoehtona. Kaukolämpöön liitettyjen kiinteistöjen määrä onkin kasvanut tasaisesti ja kasvun ennakoidaan myös jatkuvan seuraavalle vuosikymmenelle.

Näiltä sivuilta löydät kattavasti tietoa kaukolämmöstä lämmitysmuotona, lämmitysjärjestelmän valinnasta, lämmityskustannuksista sekä ohjeita kaukolämpöön liittymisestä. Tutustu tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme sinua selvittämään, onko kaukolämpö sinun kotiisi sopiva lämmitysmuoto.

 

Liity kaukolämpöön

Kolme hyvää syytä valita kaukolämpö

Lämpöä kotiin vaivatta ja varmasti

Kaukolämpö tuo kotiisi aina riittävästi lämpöä ja lämmintä vettä. Kaukolämpölaitteet kestävät käytössä pitkään ja niiden huoltotarve on vähäinen. Häiriötilanteissa ympärivuorokautinen päivystyksemme korjaa ongelmat nopeasti.

Näin liityt kaukolämpöön

Kaukolämpö on hyvä ympäristölle

Kaukolämpö on tutkitusti paras lämmitystapa sekä energiankulutuksen että ympäristövaikutusten kannalta. Meidän tavoitteenamme on päästä eroon kokonaan fossiilisten polttoaineiden CO2-päästöistä vuoteen 2030 mennessä. Jo nyt tuotamme energiamme pääosin pohjoissavolaisilla biopolttoaineilla. Paikallisesti tuotettu energia luo myös työpaikkoja ja hyvinvointia koko maakuntaan.

Tutustu lämmön alkuperään

Kestävästi taloudellinen valinta

Kaukolämpö on edullinen lämmitysmuoto. Kaukolämmön perustamiskustannukset ovat matalammat kuin kilpailevilla lämmitysmuodoilla. Oma tuotanto ja paikallisten polttoaineiden käyttö pitää myös käyttökustannukset kohtuullisina ja hintatason vakaana. Kaukolämpö on tulevaisuuden energiamuoto, jonka kasvava arvostus näkyy myös kiinteistöjen myyntihinnoissa.

Valitse sopiva vaihtoehto

Kaukolämpöasiakas Miika Luomi kertoo

Paras lämmitysmuoto uuteen omakotitaloon

Miikka Luomi rakennutti perheelleen omakotitalon Kuopion Hiltulanlahteen pari vuotta sitten. Lämmitysmuodoksi hän etsi järkevintä ratkaisua. Vertailun jälkeen kaukolämpö nousi ykköseksi vaihtoehdoista. Toimintavarmuus, huolettomuus ja edulliset lämmityskustannukset olivat tärkeimpiä lämmitysmuodon valintaan vaikuttaneita tekijöitä. Lue tästä koko asiakastarina >

Haaveissa rakentaa omakotitalo?

Valitse huoleton ja nykyaikainen kaukolämmitys, Hiltulanlahden pientalorakentajille nyt 1000 euron liittymisalennus!

Lisää lämpöä sun päiviin – liity nyt kaukolämpöön

Ota yhteyttä lämpöasiakaspalveluumme joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia: 

020 520 04 (arkisin klo 8–16)
lampoasiakaspalvelu@kuopionenergia.fi

Elämän lämpöä jo 60 vuotta!

Jo 1960-luvulla osattiin katsoa kauas tulevaisuuteen, kun Kuopiossa alettiin rakentaa vahvaa kaukolämpöverkkoa, joka toisi asukkaille huoletonta ja varmaa lämmitystä vuosikymmeniksi. Kasvavan kaupungin asukkaille kaukolämpö on ollut alusta alkaen helppo ja kustannustehokas lämmitysjärjestelmä, ja sitä se on edelleen.

“He [asiakkaamme] pystyvät keskittymään siihen omaan elämäänsä, eikä tarvitse murehtia siitä lämmityksestä. Me hoidetaan homma ja he voivat olla meistä ylpeitä”, vakuuttaa Reima Lassila, Kuopion Energian kaukolämpöjohtaja.