Valitse kotiisi sopivin kaukolämpötuote

Kuopion Energian kaukolämpö tuo asumiseen mukavuutta ja rauhaa mielelle. Se on puhdasta, paikallisesti kuopiolaisille tuotettua energiaa, jolla lämmität vaivatta – luontoa ja lompakkoa kuormittamatta.

Kaukolämpötuotteet

REILU kaukolämpö tuotetaan tehokkaalla ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavalla sähkön ja lämmön yhteistuotannolla. Tuotannossa hyödynnetään lähes 100 % kotimaisia polttoaineita. REILU tuo varman ja tasaisen lähilämmön jokaiseen Kuopion kaupunkialueen kaukolämpöverkon kotiin ja kiinteistöön.

REHTI ekokaukolämpö on 100 % uusiutuvaa, paikallisesti tuotettua energiaa. Sen tuotannossa hyödynnetään kotimaisia biopolttoaineita ja biokaasua. REHTI tarjoaa kuopiolaisille huolettoman tavan nauttia tasaisesta ja varmasta lähilämmöstä. Sisältää uusiutuvan energian alkuperätakuun!

Mikäli kotisi kuluttaa maltillisesti lämpöä (alle 30 MWh/v), sinun kannattaa valita SÄÄSTÖ ekokaukolämpö. Tällaisia rakennuksia ovat pienet ja keskikokoiset omakotitalot, matalaenergiatalot sekä puu-uuneja lämmönlähteenä käyttävät kodit. Energiatehokkuuteen kannustava hinnoittelu merkitsee pienempää lämpölaskua – ekokaukolämmön hyvistä ominaisuuksista tinkimättä. Sisältää uusiutuvan energian alkuperätakuun!

 

Muistathan, että voit vaihtaa lämpötuotteen kerran 12 kuukaudessa. Ensimmäinen tuotevaihto on veloitukseton. Voit tehdä vaihdon kätevästi Tuotevaihto-sivulla. Tuotteiden tarkat hintatiedot löydät Hinnastot-sivulta.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä lämpöasiakaspalveluun:

020 520 04 (arkisin klo 8–16)
lampoasiakaspalvelu@kuopionenergia.fi

Tukipalvelut lämmittäjälle

Lämmönkäytön analysointi

Analysoimme kaukolämmön energiankulutusta seuraamalla kaukolämpöveden jäähtymää, virtausta ja kiinteistön energiankulutusta. Jos havaitsemme merkittävän muutoksen, otamme sinuun yhteyttä viipymättä. Palvelu sisältyy perusmaksuun.

24/7 varallaolopalvelu

Päivystämme vuorokauden ympäri kiinteistösi kaukolämpölaitteiden ongelmatilanteissa. Annamme hätäensiavun kiinteistösi lämmityksen turvaamiseksi ja autamme etsimään lvi-urakoitsijan vian korjaamiseksi. Palvelu sisältyy perusmaksuun.

Kaukolämpölaitteiden kuntotarkastus

Tilaa kaukolämpölaitteiden kuntotarkastus vaivattomasti meiltä. Tarkastuksessa selvitämme laitteiston toiminnan sekä arvioimme mahdollisen huolto- ja korjaustarpeen. Tarkastuksesta tehdään tarkastuspöytäkirja sekä yhteenveto järjestelmän toiminnasta. Lisäksi saat tarvittaessa opastusta kiinteistösi lämmitysjärjestelmän käyttöön.

Kaukolämpölaitteiden kuntotarkastuksen hinta kotitalouksille on 120 euroa (sis. alv 24 %). Siinä tarkastetaan:

  • Lämmönsiirtimen pitävyys
  • Kiertovesipumppujen toiminta
  • Säätölaitteet
  • Kannakoinnit
  • Eristykset
  • Mahdolliset vuodot
  • Sulkuventtiilien pitävyys
  • Lämmönjakohuone
  • Varoventtiilien toiminta
  • Paisunta-astia

Kysy lisää ja tilaa kuntotarkastus: 

020 520 04 (arkisin klo 8–16)
lampoasiakaspalvelu@kuopionenergia.fi

Väppi – asiakaspalvelu ja energiavalmennus yhdessä sovelluksessa

Väppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi, jonka avulla hallitset kätevästi asiakkuuttasi ja sopimusasioitasi. Väpistä löydät kaikki laskusi ja pysyt ajan tasalla energiankulutuksestasi. Voit seurata lämmönkäyttöäsi aina vuositiedoista tuntikäyttötietoihin saakka. Energiankäytön tehokkuutta voit seurata lämpöindeksistä ja verrata sitä muihin vastaaviin kiinteistöihin. Energian lisäksi voit seurata myös kaukolämpölaitteiden toimintaa kaukolämmön tulo- ja paluulämpötilasta sekä kaukolämpöveden jäähtymästä siirrinlaitteissa.

Kuopion Energian kaukolämpö

Elämän lämpöä. Kotikaupungistasi

Aina kun sitä tarvitset

Pidämme lämmöt päällä varmuudella kaikissa olosuhteissa. Häiriöt korjaamme ja katkoista tiedotamme aina viipymättä.

Paremman huomisen energiaa

Kehitämme puhtaampaa paikallista energiantuotantoa. Teemme kanssasi kestäviä valintoja, joita ohjaavat sydän ja järki.

Vertailun kestävät hinnat

Hinnoittelumme on selkeää ja reilua. Asiakkaanamme tiedät tarkalleen, mitä lämmöstä maksat.

Palvelua sinua ajatellen

Teemme joka päivä parhaamme, jotta asiointi kanssamme on sinulle miellyttävää ja saat meiltä laadukasta, asumisen mukavuutta ja energiatehokkuutta lisäävää palvelua.