Valitse kiinteistöösi sopivin lämpötuote

Kuopion Energian kaukolämpö tuo asumiseen mukavuutta ja rauhaa mielelle. Se on puhdasta, paikallisesti kuopiolaisille tuotettua energiaa, jolla lämmität vaivatta – luontoa ja lompakkoa kuormittamatta.

Kaukolämpötuotteet
1.1.2023 alkaen

REILU kaukolämpö tuotetaan tehokkaalla ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavalla sähkön ja lämmön yhteistuotannolla. Tuotannossa hyödynnetään lähes 100 % kotimaisia polttoaineita. REILU tuo varman ja tasaisen lähilämmön jokaiseen Kuopion kaupunkialueen kaukolämpöverkon kotiin ja kiinteistöön.

REHTI ekokaukolämpö on 100 % uusiutuvaa, paikallisesti tuotettua energiaa. Sen tuotannossa hyödynnetään kotimaisia biopolttoaineita ja biokaasua. REHTI tarjoaa kuopiolaisille huolettoman tavan nauttia tasaisesta ja varmasta lähilämmöstä. Sisältää uusiutuvan energian alkuperätakuun!

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä lämpöasiakaspalveluun:

020 520 04 (arkisin klo 8–16)
lampoasiakaspalvelu@kuopionenergia.fi

Vuokrattava RAKSA ekokaukolämpö

RAKSA ekokaukolämpö sopii niin rakennus- ja lvi-urakointiliikkeille kuin muillekin väliaikaista lämmitystä kiinteistöön tarvitseville. Keskuksen vuokraus voi tulla aiheelliseksi, mikäli kiinteistössä oleva lämmitysjärjestelmä ei riitä normaalista poikkeavaan lämmönkulutukseen. Lämmönjakokeskusta voi käyttää esimerkiksi rakennusaikana, jolloin kiinteistön eristys on vielä keskeneräinen tai kiinteistön betonivaluja kuivataan.

Suojakehikon sisälle rakennettu kaukolämmönjakokeskus on turvallinen, helppo kuljettaa sekä nopea ottaa käyttöön joustavan kytkennän ansiosta. Teholtaan keskus on jopa 350 kW.

Hinta 300 €/kk (sis. alv. 24 %). Energian hinta 83,08 €/MWh. Ei perusmaksua. Kuukausivuokraan sisältyy toiminnan valvonta. Laite lähettää häiriöistä automaattiset hälytykset asiantuntijoillemme.

Kysy lisää lämpöasiakaspalvelusta:

020 520 04 (arkisin klo 8–16)
lampoasiakaspalvelu@kuopionenergia.fi

Tukipalvelut lämmittäjälle

Kaukolämpölaitteiden kuntotarkastus

Tilaa kaukolämpölaitteiden kuntotarkastus vaivattomasti meiltä. Tarkastuksessa selvitämme laitteiston toiminnan sekä arvioimme mahdollisen huolto- ja korjaustarpeen. Tarkastuksesta tehdään tarkastuspöytäkirja sekä yhteenveto järjestelmän toiminnasta. Lisäksi saat tarvittaessa opastusta kiinteistösi lämmitysjärjestelmän käyttöön. Tarkastuksen hinta yritysasiakkaille on 180 euroa (sis. alv 24 %)

Kaukolämpölaitteiden kuntotarkastuksessa tarkastetaan:

  •  Lämmönsiirtimen pitävyys
  • Kiertovesipumppujen toiminta
  • Säätölaitteet
  • Kannakoinnit
  • Eristykset
  • Mahdolliset vuodot
  • Sulkuventtiilien pitävyys
  • Lämmönjakohuone
  • Varoventtiilien toiminta
  • Paisunta-astia

Kysy lisää ja tilaa kuntotarkastus: 

020 520 04 (arkisin klo 8–16)
lampoasiakaspalvelu@kuopionenergia.fi

Lämmönkäytön analysointi

Analysoimme kaukolämmön energiankulutusta seuraamalla kaukolämpöveden jäähtymää, virtausta ja kiinteistön energiankulutusta. Jos havaitsemme merkittävän muutoksen, otamme yhteyttä viipymättä. Palvelu sisältyy perusmaksuun.

24/7 varallaolopalvelu

Päivystämme vuorokauden ympäri kiinteistösi kaukolämpölaitteiden ongelmatilanteissa. Annamme hätäensiavun lämmityksen turvaamiseksi ja autamme etsimään lvi-urakoitsijan vian korjaamiseksi. Palvelu sisältyy perusmaksuun.

Väppi – henkilökohtainen energiavalmentajasi

Väppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi, jonka avulla hallitset kätevästi asiakkuuttasi ja sopimusasioitasi. Väpillä pysyt ajan tasalla energiankulutuksestasi. Voit seurata lämmönkäyttöäsi aina vuositiedoista tuntikäyttötietoihin saakka. Energiankäytön tehokkuutta voit seurata lämpöindeksistä ja verrata sitä muihin vastaaviin kiinteistöihin. Energian lisäksi voit seurata myös kaukolämpölaitteiden toimintaa kaukolämmön tulo- ja paluulämpötilasta sekä kaukolämpöveden jäähtymästä siirrinlaitteissa. Väpin käyttö on sinulle maksutonta.