Asiakastarina

Maalaus ja saneeraus Konttinen Oy

Korjaus- ja muutosrakentamiseen erikoistunut Maalaus ja saneeraus Konttinen Oy toimii Pohjois-Savon alueella. Rakennustyöt etenevät kylmälläkin kelillä, kun kohteiden lämmitys on kunnossa. Kuopion Energian rakennusaikainen työmaalämpö on huoleton ja luotettava valinta.

”Yhteistyö Kuopion Energian kanssa helpottaa rakennusaikaisen lämmityksen hoitamista. Käytännössä työmaalle saadaan kaukolämpöä heiltä vuokrattavan kaukolämmönjakokeskuksen avulla. Meille se on luotettava ja edullinen tapa lämmittää ilman polttoaineita.

Lämmönjakokeskus soveltuu rakenteilla olevan kiinteistön lämmitykseen erityisesti talvella. Keskuksen letkuja varten työmaalle tarvitaan väliseiniin aukkoja, mutta se ei haittaa työskentelyä. Esimerkiksi öljylämmitykseen verrattuna meidän ei tarvitse huolehtia polttoaineen riittävyydestä tai ympäristöriskeistä. Kaukolämpö on paitsi huoleton myös ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Tänä talvena Matkailukeskus Kuopion Saanan rakennustyöt ovat edenneet täydellä vauhdilla. Kuopion Siikaniemessä sijaitseva kohde on hirsirakennus, jossa on tärkeää pystyä säätämään lämmitystä pikkuhiljaa, etteivät hirret halkeile. Tämä on onnistunut sujuvasti. Matkailukeskuksen on tarkoitus avautua suunnitellusti vappuna 2019.

“Lämmönjakokeskus soveltuu
rakenteilla olevan kiinteistön
lämmitykseen erityisesti talvella.”

Voimme suositella Kuopion Energian rakennusaikaista työmaalämpöä, jota käytämme varmasti tulevissakin kohteissamme. Olemme tosi tyytyväisiä palveluun ylipäätään. Kuopion Energian ammattilaiset asentavat laitteet ja käyvät viikoittain tarkistamassa, että kaikki on kunnossa. Aktiivisen yhteydenpidon ansiosta pysymme ajan tasalla ja apua saa aina kun tarvitsee.”

Työmaapäällikkö Ari Niemi, Maalaus ja saneeraus Konttinen Oy