Virtaa varmuudella

Tytäryhtiömme Kuopion Sähköverkko Oy siirtää sähköä sinne, missä sinä sitä käytät – kotiin, harrastuksiin, mökille, toimistoon ja työmaalle. Ylläpidämme ja kehitämme alueemme sähköverkkoa, jotta sähköt eivät pätki ja teho riittää.

Toimiva infra takaa häiriöttömän sähkönjakelun

Laadukas sähkönjakelumme muodostuu toimitusvarmuudesta sekä jännitteen laadusta. Kuopiossa toimitusvarmuuden perustekijöitä ovat sähköverkon kaapelointi ja riittävät varayhteydet, joiden ylläpitämiseksi sekä kehittämiseksi teemme jatkuvasti töitä.

Kuopiossa koettujen sähköhäiriöiden pituus asiakasta kohden on ollut viime vuosina alle 10 minuuttia. Tämä on selvästi alle valtakunnan keskiarvon.

Kaupungin omistamana yhtiönä paikallisuus on meille tärkeä arvo. Olemme ylpeitä varmistaessamme osaltamme toimivan infran ylläpidon alueellamme. Paikallisuus korostuu toiminnassamme myös aluettamme työllistävänä vaikutuksena.

Sähkönsiirtoa fiksussa verkossa

Käytössämme on älykäs sähkönsiirtojärjestelmä, joka yhdistää sähkövoimatekniikkaa sekä automaatio-, tieto- ja viestintäteknologioiden ratkaisuja. Sen avulla pystymme ohjaamaan ja tasaamaan sähkön kulutusta sekä saamme automaattisesti tietoa sähkön laadusta ja sähkökatkoista, jolloin sähkönsiirto on tehokkaampaa.

Älykäs sähköverkko tuottaa myös kuluttajille entistä tarkempaa tietoa sähkön käytöstä. Saamme sähkönkulutustietosi järjestelmäämme automaattisesti etäluennalla, minkä ansiota voimme laskea sähkölaskusi todellisen käytön mukaan ilman tasauslaskuja. Voimme myös kytkeä ja katkaista sähköntoimituksen kiinteistöösi vaivatta etäkytkentälaitteella.

Tasapuolista ja syrjimätöntä palvelua kaikille

Kuopion Sähköverkko Oy toimii verkkoalueensa sähkönsiirtäjänä syrjimättömästi ja palvelee tasapuolisesti kaikkia sähkönmyyjiä. Sähkönsiirtohinta ja toimitusvarmuus ovat myös kotitalousasiakkaalle aina samat riippumatta siitä, minkä yhtiön kanssa sähkösopimus on solmittu.

Tutustu tarkemmin:

Syrjimättömyyden varmentamisen toimenpideohjelma 2021
Syrjimättömyyden varmistamisen toimenpiteet -raportti 2020-2021