Muuttajan ABC

Oletko muuttamassa tai jo muuttanut?

Kun muutat, tee sähkösopimus valitsemasi sähkönmyyjän kanssa mielellään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää, jotta varmistat, että asunnossasi on sähköt jo muuttopäivänä. Kaukolämpösopimuksen saat siirrettyä talon uudelle omistajalle toimittamalla meille kauppakirjasta kopion.

Muuttajan sähkö – muista nämä:

Sähkösopimuksella liikkeelle

Saatuamme tiedon sopimuksesta sähkönmyyjältäsi suoritamme kytkennän arkisin klo 9–16. Sähkönsiirtosopimuksesta sinun ei tarvitse huolehtia erikseen, sillä sähkönmyyjä tekee tarvittavat muutokset puolestasi.

Sähköjen päällekytkennän vahvistus

Otamme sinuun yhteyttä tekstiviestillä sähköjen kytkemiseksi. Ennen sähköjen kytkentää sinun tehtäväsi on varmistaa, ettei huoneistossa ole sähkölaitteita päällä ja voimme tehdä turvallisen sähköjen etäkytkennän. Saat tekstiviestissä ohjeet kytkennän vahvistamiseksi.

Etäkytkentöjä tehdään arkisin kello 8–16. Huomioi, että sähköt eivät kytkeydy välttämättä heti lähettämäsi tekstiviestivarmistuksen jälkeen. 

Kytkentä on arkisin maksuton. Iltaisin klo 16 jälkeen, viikonloppuisin ja arkipyhinä veloitamme sähköjenkytkennästä palveluhinnastomme mukaisen maksun. Katkaisemme sähköt huoneistoista ilman erillistä ilmoitusta edellisen asukkaan sähkösopimuksen päätyttyä, mikäli huoneistoon ei ole tehty uutta sähkösopimusta.

Sähköliittymän siirto uudelle omistajalle

Kun myyt omakotitalon, paritalon tai muun rakennuksen, olemme apunasi sähköliittymän siirtämisessä rakennuksen uudelle omistajalle. Sähköliittymä on irtainta omaisuutta, eikä siirry uudelle omistajalle automaattisesti. Liittymän siirtämiseksi toimita asiakirjakopio tai luovutussopimus meille oheisella sähköisellä lomakkeella. Asiakirjakopiossa tulee olla kaikki sivut, allekirjoitukset ja maininta liittymän siirrosta. Kauppasumman voit halutessasi yliviivata.

Siirry tekemään luovutussopimus sähköisesti

 

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

020 520 01 (arkisin 8–17)
asiakaspalvelu@kuopionenergia.fi

Muuttajan kaukolämpö – muista nämä!

 

Kaukolämmön liittymissopimuksen siirtäminen tapahtuu uudelle omistajalle kiinteistön kauppakirjalla.

Jos olet ostanut tai myynyt kaukolämmössä olevan pientalon, toimita meille kaupanteon jälkeen kopio kauppakirjasta yllä olevan sähköisen lomakkeen kautta. Muistathan ilmoittaa samalla uudet laskutustietosi.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

020 520 01 (arkisin 8–17)
asiakaspalvelu@kuopionenergia.fi