Kerro meille, mitä lämpö on sinulle.

Kosketa raatimme sydämiä ja pääset nauttimaan Saanan saunamaailmasta sekä herkullisista ruoista.

Lämpö on meille pohjolassa asuville elintärkeä asia. Energiayhtiönä meidän tehtävämme on varmistaa, että kuopiolaisilla riittää lämpöä. Mutta mitä kaikkea lämpö tarkoittaa ja merkitsee juuri sinulle?

Viime kesänä kysyimme Kuopion matkustajasatamassa leikkiviltä lapsilta, mitä heidän mielestään lämpö on. Katso videolta hellyttävät vastaukset.

 

Näin osallistut kilpailuun

Vastaa kysymykseen Mitä lämpö on? alla olevalla lomakkeella. Sana ja tyyli on vapaa. Vastaa kirjoittamalla, runoilemalla, kuvalla tai vaikka videolla. Anna luovuutesi kukoistaa.

Raatimme valitsee kilpailuun osallistuneiden kertomuksista mieltä lämmittävimmän vastauksen. Tässä kilpailussa sisältö ratkaisee, ei kertomuksen kieliopillisuus tai kuvan/videon laatu.

Voittaja saa palkinnoksi Saanan elämyspaketin kahdelle henkilölle (arvo noin 96 €). Lahjakortilla pääset valitsemasi henkilön kanssa Kuopion Saanalle nauttimaan herkulliset burgerit ja rentoutumaan spa-osaston löylyissä. Lisäksi 2. ja 3. sijalle yltävät voittavat joka kotiin sopivat laadukkaat Jokipiin Pellavan pellavaliinat (2 kpl). Tyylikkäällä Kuopion Energian talokuviolla varustetut liinat sopivat keittiöpyyhkeeksi tai saunaan pefletiksi.

Kilpailuaika 24.1.-12.2.2024

Huom! Lähettämällä lomakkeen annat Kuopion Energia Oy:lle luvan käyttää lähettämääsi materiaalia Kuopion Energian viestinnässä ja markkinoinnissa esim. sosiaalisessa mediassa. Huomioithan, että voimme käyttää etunimeäsi ja sukunimesi ensimmäistä kirjainta julkaisun yhteydessä. Lähetäthän lomakkeen vasta, kun olet lukenut ja hyväksynyt kilpailun ehdot ja säännöt.

Onnea kilpailuun!