Mitä lämpö on -kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Kuopion Energia Oy
Postiosoite: PL 105, 70101 Kuopio
Käyntiosoite: Haapaniementie 30, 70100 Kuopio
Y-tunnus: 2064700-4

2. Osallistumisaika

24.1.–12.2.2024

3. Kilpailuun osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun osallistutaan kuopionenergia.fi/lampo-on -sivulla vastaamalla kaikkiin pakollisiin sähköisen kilpailulomakkeen kysymyksiin. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja osallistumiskelpoisuuden ehdot.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt, jotka eivät ole Kuopion Energian työntekijöitä, työntekijöiden perheenjäseniä tai kilpailun järjestämisessä ja toteuttamisessa avustavia toimijoita. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka eivät noudata kilpailusääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan.

4. Voittajien valinta ja julkistaminen

Kuopion Energia valitsee voittajan kilpailuun sääntöjen mukaisella tavalla osallistuneiden joukosta osallistumisajan päätyttyä. Voittajaan otetaan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla osallistujan ilmoittamaan yhteystietoon. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi (etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain) valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Kilpailun voittaja julkistetaan helmikuussa 2024.

5. Kilpailupalkinto

Kilpailun pääpalkintona on lahjakortti Kuopion Saanalle (arvo noin 96 €). Lahjakortti oikeuttaa kahteen (2) spa-lippuun sekä kahteen (2) burgeriateriaan alkoholittomilla juomilla. Lisäksi 2. ja 3. sijalle yltävät voittavat joka taloon sopivat Jokipiin pellavaliinat, joita voi käyttää joko keittiöpyyhkeenä tai peflettinä. Palkinnot on lunastettava henkilökohtaisesti, eikä niitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmessa päivässä, valitaan uusi voittaja. Facebook/Instagram ei ole mukana kilpailun järjestäjänä, vaan se tarjoaa ainoastaan alustan kilpailusta viestimiselle.

6. Kilpailun julkisuus

Kilpailuun osallistuja sitoutuu antamaan suostumuksensa nimensä (etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain) sekä kilpailuun lähetetyn materiaalin julkaisemiseen Kuopion Energian viestinnässä ja markkinoinnissa esim. sosiaalisessa mediassa. Huomioithan, että kaikki kilpailuun lähetty materiaali saatetaan julkaista Kuopion Energian viestinnässä ja markkinoinnissa riippumatta siitä, onko kyseessä kilpailun voittaja tai ei.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kuopion Energia pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan järjestäjän kilpailujulkaisun yhteydessä somessa ja osallistumissivulla.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Kuopion Energia rajoittaa vastuunsa kilpailun kohteena olevaan palkintoon. Kilpailun järjestäjä maksaa palkinnosta aiheutuvat verot. Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Tietosuoja

Kuopion Energia ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.