Valitse kotiisi sopivin kaukolämpötuote

Kuopion Energian kaukolämpö tuo asumiseen mukavuutta ja rauhaa mielelle. Se on puhdasta, paikallisesti kuopiolaisille tuotettua energiaa, jolla lämmität vaivatta – luontoa ja lompakkoa kuormittamatta.

Nykyinen kaukolämpötuotteesi vaihtaa automaattisesti nimeään 1.1.2023 alkaen. Muutokset ovat seuraavat:
Yleislämpö > Reilu kaukolämpö
Puulämpö > Rehti ekokaukolämpö
Tarkkalämpö > Säästö ekokaukolämpö

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen, täytä sivun lopussa oleva lomake. Lomakkeen lähetettyäsi uusi kaukolämpötuote astuu voimaan seuraavan kuukauden alussa, kuitenkin aikaisintaan 1.1.2023. Jos haluat pitää nykyisen tuotteesi uudella nimellä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lähetä lomake ainoastaan siinä tapauksessa, jos haluat vaihtaa kaukolämpötuotteesi toiseen.

Haluan vaihtaa kaukolämpötuotteeni!

Mikä on nykyinen kaukolämpötuotteesi?(Pakollinen)
Mihin kaukolämpötuotteeseen haluat vaihtaa?(Pakollinen)

REILU kaukolämpö tuotetaan tehokkaalla ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavalla sähkön ja lämmön yhteistuotannolla, kotimaisia biopolttoaineita hyödyntäen. Se tuo varman ja tasaisen lähilämmön jokaiseen Kuopion kaupunkialueen kaukolämpöverkon kotiin ja kiinteistöön.

REHTI ekokaukolämpö on 100 % uusiutuvaa, paikallisesti tuotettua energiaa. Sen tuotannossa hyödynnetään mm. kotimaisia biopolttoaineita, kaatopaikkojen biokaasua ja aurinkoenergiaa. REHTI tarjoaa kuopiolaisille huolettoman tavan nauttia tasaisesta ja varmasta lähilämmöstä. Sisältää uusiutuvan energian alkuperätakuun!

Mikäli kotisi kuluttaa maltillisesti lämpöä (alle 30 MWh/v), sinun kannattaa valita SÄÄSTÖ ekokaukolämpö. Tällaisia rakennuksia ovat pienet ja keskikokoiset omakotitalot, matalaenergiatalot sekä puu-uuneja lämmönlähteenä käyttävät kodit. Energiatehokkuuteen kannustava hinnoittelu merkitsee pienempää lämpölaskua –ekokaukolämmön hyvistä ominaisuuksista tinkimättä. Sisältää uusiutuvan energian alkuperätakuun!