Valitse kotiisi sopivin kaukolämpötuote

Kuopion Energian kaukolämpö tuo asumiseen mukavuutta ja rauhaa mielelle. Se on puhdasta, paikallisesti kuopiolaisille tuotettua energiaa, jolla lämmität vaivatta – luontoa ja lompakkoa kuormittamatta.

Kaukolämpötuotteemme vaihtoivat nimiään 1.1.2023. Muutokset olivat seuraavat:
Yleislämpö > REILU kaukolämpö
Puulämpö > REHTI ekokaukolämpö
Tarkkalämpö > SÄÄSTÖ ekokaukolämpö

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen, täytä sivun lopussa oleva lomake. Lomakkeen lähetettyäsi uusi kaukolämpötuote astuu voimaan seuraavan kuukauden alussa. Jos haluat pitää vanhan tuotteesi uudella nimellä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lähetä lomake ainoastaan siinä tapauksessa, jos haluat vaihtaa kaukolämpötuotteesi toiseen.

> Kaukolämmön hinnastot

Haluan vaihtaa kaukolämpötuotteeni!


Aloita tästä tunnistautumalla

REILU kaukolämpö tuotetaan tehokkaalla ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavalla sähkön ja lämmön yhteistuotannolla. Tuotannossa hyödynnetään lähes 100 % kotimaisia polttoaineita. REILU tuo varman ja tasaisen lähilämmön jokaiseen Kuopion kaupunkialueen kaukolämpöverkon kotiin ja kiinteistöön.

REHTI ekokaukolämpö on 100 % uusiutuvaa, paikallisesti tuotettua energiaa. Sen tuotannossa hyödynnetään kotimaisia biopolttoaineita ja biokaasua. REHTI tarjoaa kuopiolaisille huolettoman tavan nauttia tasaisesta ja varmasta lähilämmöstä. Sisältää uusiutuvan energian alkuperätakuun!

Mikäli kotisi kuluttaa maltillisesti lämpöä (alle 30 MWh/v), sinun kannattaa valita SÄÄSTÖ ekokaukolämpö. Tällaisia rakennuksia ovat pienet ja keskikokoiset omakotitalot, matalaenergiatalot sekä puu-uuneja lämmönlähteenä käyttävät kodit. Energiatehokkuuteen kannustava hinnoittelu merkitsee pienempää lämpölaskua –ekokaukolämmön hyvistä ominaisuuksista tinkimättä. Sisältää uusiutuvan energian alkuperätakuun!