Paremman huomisen energiaa -pelin säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Kuopion Energia Oy
Postiosoite: PL 105, 70101 Kuopio
Käyntiosoite: Haapaniementie 30, 70100 Kuopio
Y-tunnus: 2064700-4

2. Osallistumisaika

20.5.–5.8.2023

3. Kilpailuun osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun osallistutaan pelaamalla Paremman huomisen energiaa -peliä kiertueen tapahtumissa. Kilpailun voittaja on se, joka kiertueen loputtua on saanut parhaan tuloksen pelistä. Top 10 -listaa päivitetään kilpailusivulla jokaisen pelipäivän jälkeen. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja osallistumiskelpoisuuden ehdot.

Pelaamaan voi tulla kaikki vähintään 10 vuotta täyttäneet. Alle 10-vuotiaat huoltajan seurassa. Lahjakorttikilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet (tai alle 18-vuotiaat vanhemman yhteystiedoilla) Suomessa asuvat henkilöt, jotka eivät ole Kuopion Energian työntekijöitä, työntekijöiden perheenjäseniä tai kilpailun järjestämisessä ja toteuttamisessa avustavia toimijoita. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka eivät noudata kilpailusääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan.

4. Voittajien valinta ja julkistaminen

Kilpailun voittaja on se, joka on Top 10 -listan sijalla yksi pelikiertueen päätyttyä. Voittajan tulee olla osallistunut kilpailuun sääntöjen mukaisella tavalla. Voittajaan otetaan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla osallistujan ilmoittamaan yhteystietoon. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Kilpailun voittaja julkistetaan elokuussa 2023.

5. Kilpailupalkinto

Kilpailun palkintona on Matkuksen 500 € lahjakortti. Palkinto on lunastettava henkilökohtaisesti, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmessa päivässä, valitaan uusi voittaja tuloslistan sijalta kaksi. Facebook/Instagram ei ole mukana kilpailun järjestäjänä, vaan se tarjoaa ainoastaan alustan kilpailusta viestimiselle.

6. Kilpailun julkisuus

Voittajan nimi ja kuva julkaistaan Kuopion Energian viestinnässä ja markkinoinnissa, esim. sosiaalisessa mediassa.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kuopion Energia pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan järjestäjän kilpailujulkaisun yhteydessä somessa ja pelikiertuesivulla.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Kuopion Energia rajoittaa vastuunsa kilpailun kohteena olevaan palkintoon. Kilpailun järjestäjä maksaa palkinnosta aiheutuvat verot. Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Tietosuoja

Kuopion Energia ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.