Energialenkki-pelin säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Kuopion Energia Oy
Postiosoite: PL 105, 70101 Kuopio
Käyntiosoite: Haapaniementie 30, 70100 Kuopio
Y-tunnus: 2064700-4

2. Osallistumisaika

6.–13.10.2023

3. Kilpailuun osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun osallistutaan pelaamalla Energialenkki -peliä Puijon laen kansipolulla (lähtö Puijon Majan vierestä). Nouda tehtäväkortti Puijon tornin myymälästä ja vastaa kansipolun tehtäviin. Täytetyt tehtäväkortit palautetaan myymälästä löytyvään laatikkoon.

Pelaamaan voi tulla kaikki. Lahjakorttiarvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet (tai alle 18-vuotiaat vanhemman yhteystiedoilla) Suomessa asuvat henkilöt, jotka eivät ole Kuopion Energian työntekijöitä, työntekijöiden perheenjäseniä tai kilpailun järjestämisessä ja toteuttamisessa avustavia toimijoita. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka eivät noudata kilpailusääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan.

4. Voittajien arvonta

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvomme kahden hengen illallislahjakortin Puijon torniravintolaan. Lisäksi kaikkien vastanneiden kesken arvomme viidelle (5) onnekkaalle kaksi Finnkinon leffalippua. Voittajan tulee olla osallistunut kilpailuun sääntöjen mukaisella tavalla. Voittajaan otetaan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla osallistujan ilmoittamaan yhteystietoon.

5. Kilpailupalkinto

Kilpailun pääpalkintona arvotaan illallislahjakortti kahdelle Puijon torniravintolaan. Lisäksi arvotaan 5 x 2 Finnkinon leffalippuja. Palkinto on lunastettava henkilökohtaisesti, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmessa päivässä, valitaan uusi voittaja tuloslistan sijalta kaksi. Facebook/Instagram ei ole mukana kilpailun järjestäjänä, vaan se tarjoaa ainoastaan alustan kilpailusta viestimiselle.

6. Sääntöjen muuttaminen

Kuopion Energia pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan järjestäjän kilpailujulkaisun yhteydessä somessa ja verkkosivuilla.

7. Kilpailun järjestäjän vastuu

Kuopion Energia rajoittaa vastuunsa kilpailun kohteena olevaan palkintoon. Kilpailun järjestäjä maksaa palkinnosta aiheutuvat verot. Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Tietosuoja

Kuopion Energia ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.