Elämän lämmön lähettiläs -kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Kuopion Energia Oy
Postiosoite: PL 105, 70101 Kuopio
Käyntiosoite: Haapaniementie 30, 70100 Kuopio
Y-tunnus: 2064700-4

2. Osallistumisaika

15.6.–31.7.2022

3. Kilpailuun osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun osallistutaan kuopionenergia.fi/kilpailu- sivulla vastaamalla kaikkiin sähköisen kilpailulomakkeen kysymyksiin. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja osallistumiskelpoisuuden ehdot.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt, jotka eivät ole Kuopion Energian työntekijöitä, työntekijöiden perheenjäseniä tai kilpailun järjestämisessä ja toteuttamisessa avustavia toimijoita. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka eivät noudata kilpailusääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan.

4. Voittajien valinta ja julkistaminen

Kuopion Energia valitsee voittajan kilpailuun sääntöjen mukaisella tavalla osallistuneiden joukosta osallistumisajan päätyttyä. Voittajaan otetaan yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla osallistujan ilmoittamaan yhteystietoon. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Kilpailun voittaja julkistetaan elokuun alussa 2022.

5. Kilpailupalkinto

Kilpailun palkintona on ilta saunalautalla Kuopion Kallavedellä 4–6 henkilölle torstaina 18.8.2022 klo 18-22. Palkinto sisältää ruoat, saunajuomat ja paljun seurueelle. Ikäraja saunalautalle on 18 vuotta. Palkinto on lunastettava henkilökohtaisesti, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahdessa päivässä, valitaan uusi voittaja. Facebook/Instagram ei ole mukana kilpailun järjestäjänä, vaan se tarjoaa ainoastaan alustan kilpailusta viestimiselle.

6. Kilpailun julkisuus

Voittajan nimi, kilpailutarina ja kilpailun järjestäjän tuottamaa video- ja kuvamateriaalia palkintoillasta saunalautalla julkaistaan Kuopion Energian viestinnässä ja markkinoinnissa, esim. sosiaalisessa mediassa.

Kilpailuun osallistuja sitoutuu antamaan suostumuksensa kilpailutarinan tallentamiseen videolle, kuviksi ja kirjalliseen muotoon sekä niiden julkaisemiseen. Kilpailuun osallistuja vastaa myös siitä, että hänellä on suostumus kaikilta osallisilta kilpailuun osallistumiseen, kilpailutarinan videointiin ja sen julkaisemiseen.

Kilpailun voittajasta tehdään kilpailutarinan kertova ja saunalauttaillan alkua dokumentoiva video, jotka kuvataan 18.8.2022 klo 15.00–20.00.

Kilpailuun osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä, kilpailutarinan sekä saunalauttaillasta tuotetun materiaalin kirjallisessa-, kuva- ja videomuodossa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kuopion Energia pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan järjestäjän kilpailujulkaisun yhteydessä somessa ja osallistumissivulla.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Kuopion Energia rajoittaa vastuunsa kilpailun kohteena olevaan palkintoon. Kilpailun järjestäjä maksaa palkinnosta aiheutuvat verot. Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Tietosuoja

Kuopion Energia ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.