Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Kuopion Energia Oy. Kampanja-aika on 1.3.2021 -31.5.2021. Arvonta suoritetaan 4.6.2021 kaikkien Kuopion Energian täysi-ikäisten asiakkaiden kesken, joilla on digipostipalvelu Kivra käytössä laskutuskanavana 31.5.2021 Kuopion Energian laskutusjärjestelmässä.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli emme tavoita voittajaa 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota. Palkintoina arvonnassa on 1 x siivouslahjakortti Savon Siivouspalveluun. Lahjakortin arvo on 150 €. Lahjakorttia ei voi vaihtaa eikä saada rahana. Voittaja voi kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvonnan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan Järjestäjä vastaa arpajaisveron maksamisesta.