Väreen omistajapohja laajenee – Kuopion Energia toivottaa uuden yhtiökumppanin tervetulleeksi

21.11.2023

Kuopion Energian osakkuusyritys Väre Oy:n omistajapohja laajenee, kun Kymenlaakson Sähkö Oy:stä tulee yksi viidestä Väreen omistajasta 1.1.2024. Samalla Kymenlaakson Sähkön 80 000 sähkösopimusta siirtyy Väreelle.

Kuopion Energia yhdisti sähkökauppaliiketoimintansa Savon Voiman, Alvan (ent. Jyväskylän Energia) ja Lappeenrannan Energian kanssa yhteisyritys Väreeseen vuoden 2019 alusta ja nyt omistajiin liittyy myös Kymenlaakson Sähkö Oy. Väre kuuluu Suomen suurimpien sähköyhtiöiden joukkoon. Kuopion Energia pitää sähkökauppojen yhdistämistä onnistuneena ratkaisuna kiristyvillä sähkömarkkinoilla.

Yrityksen laajenemisesta on kaikille sähköasiakkaille etua. Isommalla yrityksellä on leveämmät hartiat myös palveluiden kehittämisessä. Jo Väreen perustamisvaiheessa asetettiin tavoitteeksi toiminnan kasvattaminen myös osakaspohjaa laajentamalla. Uuden osakkaan mukaantulo pienentää Kuopion Energian omistusosuutta 17 %:sta 13,9 %:iin, mutta kasvattaa omistuksen arvoa, kertoo toimitusjohtaja Esa Lindholm.

Lisätietoja: Esa Lindholm, toimitusjohtaja, Kuopion Energia Oy, p. 040 709 7101

Väre Oy:n tiedote asiasta.

 

 

« Takaisin etusivulle

« Muut ajankohtaiset uutiset