Sähköiset maksumuistutukset käyttöön laskutuksessa

18.4.2024

Mikäli unohdat maksaa laskusi eräpäivään mennessä, saat maksumuistutuksen samassa sähköisessä kanavassa, johon olet alkuperäisen laskusi vastaanottanut. Sähköinen maksumuistutus on nopea sekä vaivaton tapa reagoida maksamattomaan laskuun.

Sähköinen muistutuspalvelu kattaa tavallisimmat sähköiset jakelukanavat, jotka kykenevät vastaanottamaan sähköisen muistutuksen, kuten valtaosa pankkien tarjoamista e-laskupalveluista, Kivra, sähköpostilaskut sekä yritysten verkkolaskut. Kuopion Energian yhteistyökumppanina laskuttamisessa toimii Ropo Capital.

Mikäli valitsemasi laskutuskanava ei mahdollista sähköisen maksumuistutuksen vastaanottamista, lähetetään muistutus entiseen tapaan paperilla. Jos olet valinnut paperilaskutuksen, muistutuskin tulee tällöin paperisena.

Muistutamme erääntyneestä laskusta edelleen myös tekstiviestillä viikon kuluttua eräpäivästä, jos lasku on maksamatta. Näin ehdit hyvin reagoida ja maksaa laskun ennen maksullisen maksumuistutuksen saapumista. Muistutusviesti on sinulle maksuton ja se lähetetään asiakastiedoissasi olevaan puhelinnumeroon. Huomioithan, että tekstiviestimuistutuspalvelumme on käytössä ainoastaan kuluttaja-asiakkaille.

Jos sinulla on kysyttävää myöhästyneisiin maksuihin tai maksujärjestelyihin liittyen, otathan yhteyttä Ropo Capitalin asiakaspalveluun.

Ropo Capital
09 4246 1324 (pvm/mpm, arkisin klo 8–20, lauantaisin klo 10–15)
Ropo Online 24/7 (laskujen haku, laskun tila, maksaminen, eräpäivän siirto, chat)

« Takaisin etusivulle

« Muut ajankohtaiset uutiset