Lumo Energian asiakkaiden tulee hankkia uusi sähkönmyyjä pikaisesti

1.9.2022

Sähkönmyyntiyhtiö Lumo Energia on ilmoittanut lopettavansa toimintansa 1.9.2022 alkaen. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä uuteen sähkönmyyjään ja tehdä uusi sähkösopimus mahdollisimman pian, jotta se ehtii voimaan syyskuun alkuun. Sähkömarkkinoiden toimintatavat edellyttävät, että sopimuksettomista käyttöpaikoista sähköt katkaistaan. Lumo Energia on tiedottanut tilanteestaan julkisesti, mutta lähestynee asiakkaitaan myös erillisellä tiedotteella.

Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä uuteen sähkönmyyjään ja tehdä uusi sähkösopimus mahdollisimman pian, jotta se ehtii voimaan syyskuun alkuun. Sähkönmyyntitarjouksia voi vertailla helposti esimerkiksi sahkonhinta.fi -palvelussa. Palvelu on Energiaviraston ylläpitämä.

Mikäli asiakas on ilman uutta sähkösopimusta 1.9.2022, Kuopion Sähköverkko Oy jatkaa sähkön toimitusta 27.9.2022 saakka. Tämän jälkeen ilman sähkösopimusta olevat kohteet katkaistaan. Syyskuun aikana kulutetusta sähköstä Kuopion Sähköverkko Oy veloittaa 48 snt/kWh. Lisäksi veloitamme normaalit verkkopalvelumaksut ja verot.

Kuopion Sähköverkko Oy

« Takaisin etusivulle

« Muut ajankohtaiset uutiset