Kuopion Energia ja Partshotel allekirjoittivat molemmille osapuolille merkittävän yhteistyösopimuksen

3.3.2021

Kuopion Energia Oy ja Partshotel ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kuopion Energian toimitusvarmuuden kannalta kriittisten varaosien hallinta paranee. Läpinäkyvä ja helppokäyttöinen palvelu tukee myös varastoarvon optimointia. Partshotel laajentaa palveluaan energia-alalle ja prosessiteollisuuteen, jotka muodostavat oman, suljetun toimintaympäristön. Partshotelin suljetussa ryhmässä mukana olevat yritykset näkevät toistensa varastot avoimesti saldotietoineen, kuten myös julkisessa palvelussa olevien kaupallisten yritysten tarjonnan.

Kuopion Energian toimitusjohtaja Esa Lindholm toteaa, että Partshotelin käyttöönotto työkaluksi tuo Kuopion Energialle ja pooliin mukaan tuleville yrityksille aivan uudenlaiset mahdollisuudet kehittää toimintaa varastojen, varaosahuollon ja kriittisten komponenttien osalta.
–          Varmuutemme varaosahuollon osalta paranee ja voimme leikata turhia varastointikustannuksia, Lindholm sanoo.

Partshotelin asiakasvastaava Jukka Korvela pitää Kuopion Energian kanssa tehtyä sopimusta hyvin merkityksellisenä myös Partshotelille.
–          Palvelumme ”suljetun puolen” käyttö yritysten työkaluna kasvaa nopeasti. Kuopion Energian ja muiden energiaklusterin yritysten mukaantulo palveluidemme piiriin tulee nopeuttamaan palvelumme kehittämistä kaikkien teknisten alojen ammattilaisten työkaluksi, Korvela toteaa.

Korvela on myös erityisen tyytyväinen, että asiakasyritykset pääsevät tehostamaan toimintojaan huoltojen, varaosatoimitusten ja asennuksien osalta ja samalla leikkaamaan välittömästi varastoinnin kustannuksia. Voimakkaasti lisääntyvä suljetun puolen käyttö luo lisää mahdollisuuksia kaupallisten yritysten asiakaspalvelun kehittämiseksi.
–          Olemme erittäin tyytyväisiä Partshotelin kansalliseen ja kansainväliseen laajentumiseen, toteaa Korvela.

 

kuopionenergia.fi

partshotel.com

 

Lisätietoja:

Esa Lindholm
Kuopion Energia Oy
puh. 040 709 7101
esa.lindholm@kuopionenergia.fi

Jukka Korvela
Partshotel
puh. 040 743 1002
jukka@partshotel.com

 

 

 

« Takaisin etusivulle

« Muut ajankohtaiset uutiset