Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Oletko muuttamassa tai jo muuttanut?

Kun muutat, sähkönsiirron sopimuksen tekemisestä ei tarvitse erikseen huolehtia. Sinun tarvitsee olla yhteydessä vain valitsemaasi sähkön myyjään, joka tekee tarvittavat muutokset sähkön siirtosopimukseen puolestasi.

Sopimuksettomista huoneistoista katkaisemme sähköt ilman eri ilmoitusta edellisen asukkaan sopimuksen päätyttyä. Tehtyäsi sopimuksen valitsemasi sähkönmyyjän kanssa ja saatuamme tiedon sähkönmyyjältäsi sopimuksestasi, suoritamme kytkennän arkisin klo 9-16 välillä.

Ennen kytkentää sinun tulee varmistua, että huoneistossa ei ole sähkölaitteita päällä ja voimme turvallisesti suorittaa kytkennän. Tämän vuoksi otamme sinuun puhelimitse yhteyttä ennen toivottua kytkentäajankohtaa. Iltaisin ja viikonloppuisin emme ikävä kyllä voi suorittaa kytkentää.

Siirry muuttajan ohjeisiin

Sähköliittymän siirto uudelle omistajalle

Kun myyt talosi, sinun ei tarvitse olla huolissasi sähköliittymästä. Me autamme mielellämme. Mikäli omakotitalon, paritalon tai muun rakennuksen omistaja vaihtuu, yleensä myös sähköliittymä vaihtaa omistajaa. Sähköliittymä on irtainta omaisuutta, joka ei siirry uudelle omistajalle automaattisesti. Helpoin tapa huolehtia omistajan muutoksesta on mainita siitä kiinteistön kauppakirjassa tai tehdä erillinen luovutussopimus.

Me tarvitsemme liittymän siirtämiseksi kauppakirjan kopion  tai luovutussopimuksen, mahdollisimman pian omistajan muutoksen jälkeen. Sähköverkon liittymissopimus siirretään uudelle omistajalle, kun siitä on toimitettu meille kirjallinen todistus ja se on sopimusehtojen mukaisesti siirtokelpoinen.

Kauppakirjakopiossa tulee olla kaikki sivut, allekirjoitukset ja maininta liittymän siirrosta. Kauppasumman voi halutessaan yliviivata.

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista