Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Energiaa auringosta

Auringon valosta saatava sähkö on paras tapa hyödyntää aurinkoenergiaa. Se on puhtaasti tuotettua sähköä, jonka tuotannon ympäristörasitus on hyvin pieni. Me Kuopion Energialla olemme sitoutuneet monin eri sopimuksin vähentämään ympäristökuormitusta niin omassa kuin asiakkaidemme toiminnassa.

Aurinkosähkö on merkittävä tekijä tulevaisuuden energialähteenä. Siinä kehityksessä haluamme olla mukana ja kerätä kokemuksia, jotta voisimme auttaa asiakaitamme löytämään parhaat aurinkoratkaisut. Testaamme parhaillaan, kuinka hyvin aurinkosähkö pystyy kattamaan lämpökeskuksen sähköntarpeen.

 

 

 

 

 

Iloharjun lämpökeskukselle Savilahdessa on asennettu 190 aurinkopaneelia, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 300 m2 ja paneeliteho 50,4 kWp. Vuosituotto vastaa noin 20 kerrostalohuoneiston sähkön vuosikulutusta.

 

 

 

 

 

 

 

Kuopion Energia on mukana Savilahden vähähiilisessä yhteishankkeessa, jossa tavoitteena on rakentaa vähähiilinen ja energiatehokas ympäristö. Iloharjun aurinkosähkö on osa tätä kehitystä. Lämpökeskus on aurinkosähkön ansiosta päiväaikaan täysin omavarainen toukokuusta elokuulle.

Lue lisää: www.savilahti.com

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista