Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Yhteinen vastuu ympäristöstä

Kuopion Energian toiminnan lähtökohtana ovat asiakkaiden energiatarpeet sekä ympäristöarvojen huomiointi. Kunnia-asiamme on tuottaa energiaa tehokkaasti ja luonnosta vastuuta kantaen.

Ympäristövastuumme alkaa tuotantotapojen suunnittelusta ja ulottuu energiatietouden jakamiseen sekä ympäristötutkimuksen rahoittamiseen.

 

Sitoutuminen kestävään kehitykseen

Kuopion Energia sitoutui elinkeinoelämän energiankäytön tehostamista koskevaan puitesopimukseen allekirjoittamalla 24.1.2008 siihen liittyvät Energiapalvelujen ja Energiantuotannon liittymisasiakirjat.

Energiapalvelujen ja Energiantuotannon toimenpideohjelmat

Kuopion Energian toimenpideohjelmien tavoitteena on yhdessä palveluja vastaanottavien asiakkaiden kanssa toimia niin, että asiakkaan energiankäyttöä voidaan tehostaa energiapalveludirektiivin yhdeksän prosentin säästötavoitteiden mukaisesti vuosina 2008-2016. Ohjelmassa sitoudumme vähentämään sähkö- ja kaukolämpöhäviöitä viidellä prosentilla vuoteen 2016 mennessä.

Energiantuotannossa sitoudumme primäärienergiankäytön tehokkuuden ja energiantuotannon kokonaishyötysuhteen parantamiseen. Energia-alan yhteinen säästötavoite on yksi terawattitunti (1 000 000 000 kWh) ja vastaava sähköntuotannon tehostuminen.

Kuopion Energian ympäristöpolitiikka

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, Kuopion Energian sivustolla käytetään evästeitä.
Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja