Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Tuotamme positiivista energiaa

Olemme kehittyvä ja energiatehokkuuteen panostava taloudellisesti vakaa energiayhtiö. Asiakkaat pitävät meitä asiantuntevina, ammattitaitoisina ja luotettavina.

Työllistämme noin 160 energia-alan ammattilaisen lisäksi välillisesti lähes yhtä monta henkilöä biopolttoaineiden tuotannossa ja kuljetuksessa.

Kuopion Energia on mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Vastuullisen kesätyön periaatteet ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

 

Avoimet työpaikat

Haemme Kuopion Energia Oy:n kaukolämpöosastolle kaukolämpöinsinööriä/-asiantuntijaa.

Voit jättää hakemuksen alla olevalla painikkeella.

Kaukolämpöinsinööri

 

sentuntee_kuopion_energia_ihmiset_sahko_tabletti_ipad_36-1

Avoin haku

Tarjoamme työpaikkoja monien alojen ammattilaisille. Vahvuuksiamme ovat kilpailukykyiset työehdot, joustavat uramahdollisuudet ja vuorovaikutteinen työympäristö, jossa henkilöstön hyvinvointia arvostetaan. Jos meillä ei ole avoimena sopivaa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevasta painikkeesta.

Avoin hakemus

sentuntee_kuopion_energia_ihmiset_tyontekijat_bioenergia_tuotanto_46-1

Kesätyö

Kuopion Energia sai lähes 400 kesätyöhakemusta. Hakijoiden joukosta on valittu kesätyöntekijät eri osastoille. Kiitos kaikille kesätyöpaikkoja hakeneille!

 

sentuntee_kuopion_energia_ihmiset_tyontekijat_bioenergia_tuotanto_18-1

Oppilaitokset

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja hyödynnämme opiskelijoiden opinnäytetöitä uusien toimintatapojen suunnittelussa. Jos olet kiinnostunut tekemään meille opinnäytetyösi, ota yhteyttä suoraan yksikköjen esimiehiin tai tiedustele mahdollisuuksista sähköpostitse osoitteesta henkilostopalvelut@kuopionenergia.fi

sentuntee_kuopion_energia_ihmiset_tyontekijat_bioenergia_tuotanto_47-1

Työharjoittelu

Liiketoimintomme tarjoavat työharjoittelijoille tilaisuuksia saada ensi kosketus työelämään. Harjoittelupaikkoja on tarjolla ensisijaisesti ammattikouluopiskelijoille. Harjoittelupaikkoihin voit  jättää hakemuksen alla olevasta painikkeesta.

Työharjoitteluhakemus

Töissä Kuopion Energialla

Kuopion Energia -konsernin
palveluksessa työskentelee yhteensä
160 ammattilaista.

Tutustu uratarinoihin

 

Mitä vahvempi liekki, sitä enemmän energiaa

Energia-ala on dynaaminen, jatkuvasti kehittyvä ja yhteiskunnallisesti merkittävä toimiala. Energia-alan työtehtävät ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia. Vahvuuksiamme ovat kilpailukykyiset työehdot, joustavat uramahdollisuudet ja vuorovaikutteinen työympäristö, jossa henkilöstön hyvinvointia arvostetaan.

Henkilöstö on meille tärkeä

Tarjoamme työpaikkoja monien alojen ammattilaisille. Arvostamme monialaosaajia ja motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat halukkaita kehittämään osaamistaan. Työyhteisömme kantavia voimia ovat avoimuus, reiluus, yhteistyökyky, toisten kunnioittaminen ja ennen kaikkea yhteen hiileen puhaltaminen. Tavoitteenamme on yhteen hiileen puhaltamalla saada aikaan samanlainen roihu, joka palaa Haapaniemen voimalaitoksen kattilassa. Sisäisellä roihulla varmistamme jokaisen kuopiolaisen sähkön ja lämmön saannin vuoden jokaisena päivänä.

Katso työnantajavideomme

 
 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista