Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Sen tuntee

Kuopion Energian tuotteet ja palvelut ovat läsnä päivittäin suomalaisten ja erityisesti kuopiolaisten elämässä. Sen siis tuntee vähän joka paikassa – itse asiassa välillä pitää ihan miettiä, missä sitä ei tuntisi.

Me energialaiset olemme ylpeitä työpanoksestamme sekä yksittäisten asiakkaidemme että yhteiskunnan eteen. Kuulemme mielellämme palautetta – oli se sitten positiivista tai negatiivista. Jatkuva vuoropuhelu on meille tärkeää ja se on ainoa tapa kehittää palveluitamme. Kerro siis missä, miten tai milloin sen tuntee – voit tehdä sen helpoimmin antamalla palautetta.

sentuntee_kuopion_energia_ihmiset_lapsi_koti_lammin_kaukolampo_sahko_3Sen tuntee suomalaisena energiana

Yli puolet Kuopion Energian tuottamasta sähköstä ja kaukolämmöstä tuotetaan uusiutuvilla, lähialueilta hankituilla polttoaineilla. Kokonaisuudessaan polttoaineidemme kotimaisuusaste on 94 %. Tämä luo työpaikkoja ja hyvinvointia Suomeen.

sentuntee_kuopion_energia_ihmiset_tyontekijat_bioenergia_tuotanto_koulu_vierailu_19Sen tuntee luotettavuutena

Kuopion Energia on luotettava toimija ja hyvä yhteistyökumppani. Kannamme yhteiskunnallista vastuuta panostamalla alueellisen hyvinvoinnin tukemiseen ja osallistumalla eri tavoin kuopiolaisten elämään, mm. perehdyttämällä nuoret energian tuotantoon ja jakeluun ja olemalla läsnä kuopiolaisten arjessa. Yrityksemme 110 vuoden historia muodostaa vahvan perustan, jolle on hyvä rakentaa uutta. Asiakkaanamme voit olla huoletta, sillä pidämme sen, minkä lupaamme.

sentuntee_kuopion_energia_henkilosto_asiantuntija_luotettavuus_varmuus15Sen tuntee varmuutena

Sähkön ja lämmön toimitusvarmuutemme on valtakunnan parhaiden yhtiöiden joukossa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat mahdollisimman häiriötöntä palvelua. Pyrimme ennalta tunnistamaan häiriöitä aiheuttavia tekijöitä, ja korjaamme mahdolliset viat ripeästi. Parhaiten onnistumme silloin, kun meitä ei edes huomaa.

Tutustu sähkönjakeluumme

 

Sen tuntee palveluna

Meidät on helppo tavoittaa sähköisesti, puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan miten asiakkaat kokevat yrityksemme toiminnan. Mittaamme suoritustamme ja kehitämme palvelujamme tavoitteenamme mahdollisimman tyytyväiset asiakkaat ja pitkäjänteiset asiakassuhteet. Olemme asiakkaitamme varten.

 

Asiakaspalvelumme laadunvalvonnasta

sentuntee_kuopion_energia_julkulaSen tuntee luonnossa

Ilmastomuutoksen pysäyttäminen on yhteinen päämäärämme. Teemme oman osuutemme kansainvälisten sopimusten edellyttämistä päästövähennyksistä. Käyttämistämme polttoaineista jo yli puolet ovat uusiutuvia ja pienennämme aktiivisesti energiatuotantomme hiilijalanjälkeä. Viime vuosien kehityshankkeitamme ovat olleet mm. Pitkälahden biokaasuvoimala ja savukaasupesurin rakentaminen Haapaniemen voimalaitokselle.

Tutustu energiamme tuotantoon

sentuntee_kuopion_energia_alytalo_alykas_verkko_kauko_ohjaus_sahko_lammitysSen tuntee suuntana tulevaisuuteen

Seuraamme aktiivisesti niin energia-alan kuin myös asiakastarpeiden kehittymistä ja pyrimme omilla toimillamme tarjoamaan erinomaiset puitteet uusien tekniikoiden hyödyntämiseen. Pyrimme jatkuvasti siihen, että tulevaisuudessa olemme uusien energiateollisuuden innovaatioiden aallonharjalla.

 

Lue kehityshankkeistamme

 
 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista