Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Vesistöt

Kuopion Energia Oy on osallistunut Kallaveden yhteistarkkailuun vuodesta 2015 lähtien. Yhteistarkkailussa seurataan Kallaveden vesistön laatua ja siinä tapahtuvia muutoksia.

Haapaniemen voimalaitoksen piha-alueen ja polttoaineterminaalin valumavesistä sekä savukaasupesurin lauhdevesistä otetaan säännöllisesti näytteitä. Seuraamme vesistökuormitusta ja raportoimme tulokset ympäristöviranomaiselle.

Turvetuotannossa minimoimme vesistövaikutukset nykyaikaisilla vesiensuojelurakenteilla sekä tuotantotekniikalla, jonka valinnalla ja ajoittamisella vähennämme myös pöly- ja melupäästöjä. Sääolosuhteiden huomioimisella varmistamme kestävän ja ympäristöä vähiten kuormittavan tuotantotavan. Omavalvonnan sekä käyttö- ja vaikutustarkkailun ansiosta olemme jatkuvasti tietoisia tuotantoalueidemme tilasta. Tarkkailutuloksista raportoimme ympäristönsuojeluviranomaiselle. Tuotantoalueidemme vesienkäsittelyssä käytämme parhaita mahdollisia keinoja ja toimimme aina vähintään ympäristölupiemme edellyttämällä tasolla.

 

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista