Kuopion Energia

 
Pikalinkit

 

Energian alkuperä

Toiminnassamme pyrimme käyttämään mahdollisimman ympäristöystävällisiä polttoaineita ja näemme Kuopion Energian tulevaisuuden vihreämpänä ja ekologisempana kuin koskaan.

Jokainen asiakkaamme pääsee vaikuttamaan tulevaisuuden suuntaamme.

Tuotevalikoimassamme on täysin hiilidioksidivapaasti tuotettu lämpötuote, Puulämpö. Valitsemalla ympäristöystävällisen tuotteen pienennät tehokkaasti omaa hiilijalanjälkeäsi ja vaikutat samalla tuotantorakenteeseemme. Silloin saamasi sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa. Valitsemalla uusiutuvilla energialähteillä tuotetun tuotteen vaikutat myös yrityksemme kokonaisvaltaiseen ympäristöystävällisyyden asteeseen.

 

sentuntee_kuopion_energia_kaukolampo_bioenergia_ekologinen_puulampo_puru

Oikealla valinnalla varmistat vihreämmän tulevaisuuden!

 

Kaukolämmön alkuperä

Kaupunkialueen kaukolämpö tuotetaan paikallisesti Haapaniemen voimalaitoksella ja Pitkälahden moottorivoimalaitoksella sekä eri puolilla kaupunkia sijaitsevilla lämpökeskuksilla.

Polttoaineiden alkuperä

Tuotamme energiaa sähkön ja lämmön yhteistuotannolla Haapaniemen voimalaitoksella. Pääpolttoaineitamme ovat suomalainen biopolttoaine sekä turve, joiden tasaisella hyödyntämisellä varmistamme mahdollisimman ekologisen energiantuotannon lisäksi tuotantolaitostemme parhaan toiminnan.

 

Lue lisää

Lue lisää polttoaineistamme

 
 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista