Kuopion Energia

 
 

Kuopion Energia Oy:n sähkönmyyntiehdot

 1. Sopimusta sovelletaan toimituksen alkamispäivästä lukien tai viimeistään, kun sähkön myyntiin tarvittavat tiedot on saatu jakeluverkon haltijalta.
 2. Aika- ja Kausituotteissa noudatetaan Kuopion Energian myyntituotteiden aikavyöhykkeitä seuraavasti; Aikasähkö päiväenergia klo 7:00-22:00, yöenergia klo 22:00-7:00, Kausisähkö talvipäiväenergia 16.11-15.3 klo 7:00-21:00
 3. Määräaikaisen sopimuksen päättymispäivä on merkitty sopimukseen. Tämän jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana Kuopion Energia Oy:n sähkönmyyntihinnaston hinnoilla, sopimuksen irtisanomisaika on 14 vuorokautta.
 4. Määräaikaisen sopimuksen sähköenergian myyntihinnat ovat kiinteät koko sopimusjakson.
 5. Kuukausihinnoiteltujen pakettituotteiden energiapaketin (kWh/kk) ylittävä energia laskutetaan toistaiseksi voimassa olevan Yleissähkötuotteen energiahinnalla. Energiankulutuksen tarkastelujakso on yksi kuukausi laskutusjaksosta riippumatta.
 6. Sähköenergian hintaan vaikuttavien verojen ja veroluonteisten maksujen muutokset otetaan huomioon vaikutustensa mukaisesti. Myyjä ilmoittaa asiakkaalle heti, kun muutoksen tarkka vaikutus hintoihin on tiedossa.
 7. Asiakas valtuuttaa Kuopion Energia Oy:n tilaamaan tarvittaessa verkkosopimuksen jakeluverkon haltijalta. Verkkosopimuksen sopijaosapuolina ovat asiakas ja verkonhaltija.
 8. Kuopion Energia Oy ei vastaa tietoliikennehäiriöiden, tietojärjetelmävirheiden tai haitallisten ohjelmien itsepalvelussa aiheuttamista palvelukatkoksista, vahingoista tai virheistä. Häiriötilanteissa Kuopion Energia Oy:llä on oikeus perua asiakkaan itsepalvelusopimus.
 9. Muilta osin sähkönmyyntiin sovelletaan  SME2014-sähkönmyyntiehtoja. Kuopion Energian jakelualueella sähkönsiirtoon sovelletaan VPE2014-verkkopalveluehtoja.
 10. Kuluttajasuojalain mukainen ohje sähkön oston peruuttamiseen
 11. Sopimusta koskevat mahdolliset erimielisyydet pyritään aina ratkaisemaan neuvottelemalla. Kuluttaja voi tarvittaessa saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

 

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista