Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Vaihda paperilaskusi kätevään e-laskuun

Voit tehdä muutoksen verkkopankissasi

E-lasku on nopea, helppo ja ekologinen vaihtoehto perinteiselle paperilaskulle. Saat laskun verkkopankkiisi ja maksaminen on helppoa.

E-lasku on verkkopankissasi nopeammin kuin paperilasku postiluukussa, jolloin sinulle jää enemmän aikaa tutustua laskun sisältöön ennen maksamista. Ulkonäöltään ruudulla näkyvä e-lasku poikkeaa paperisesta, mutta se sisältää laskun tiedot. Laskun tiedoista pääset avaamaan laskun pdf-kuvana, jolloin näet laskun sellaisena kuin se on tulostettuna ja voit halutessasi tallentaa sen omalle tietokoneellesi. Linkki esilläpitopalvelun laskun kuvaan löytyy pankkikohtaisesti eri nimillä.

Miten tilaan e-laskun?

Voit tilata e-laskun omassa verkkopankissasi tai asioidessasi pankissa. Jos sinulla ei vielä ole pankin verkkotunnuksia, saat ne omasta pankistasi.

Maksaessasi paperilaskua voit helposti tilata e-laskun (muuttamalla laskun toimitustavaksi e-lasku) pankin ehdottamalla tavalla. Voit myös tilata e-laskun milloin tahansa etsimällä laskuttajaluettelosta Kuopion Energia Oy:n ja antamalla seuraavat pankin pyytämät tiedot. Huomaathan, että jos sinulla on sähkö- ja kaukolämpösopimus, e-lasku tilataan kumpaankin erikseen.

– laskuttajatieto: Kuopion Energia Oy
– laskutusaihe: Sähkölaskut tai Kaukolämpölaskut
– Tunnistetieto: laskun viitenumero viimeisimmältä sähkö- tai kaukolämpölaskultasi riippuen siitä, kumpaan haluat tilata e-laskun

Voit halutessasi valita automaattisen maksamisen, jolloin lasku veloitetaan tililtäsi eräpäivänä. Seuraava lasku saattaa tulla vielä paperilla, mutta jatkossa lasku tulee suoraan verkkopankkiin.

Laskun maksaminen on helppoa: kun lasku aukeaa ruudulle, siinä on valmiina kaikki ne tiedot, jotka olet aiemmin joutunut näppäilemään itse: viitenumero, tilinumero, eräpäivä ja laskun summa.

Näin tilaat E-laskun

Lisätietoja e-laskusta saat omasta pankistasi.

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista