Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Rakennamme sähköverkkoa

Tällä sivustolla tiedotamme sähköverkon rakentamiskohteista. Investointimme painottuvat tulevina vuosina sähköverkon laajentamiseen kaupungin kasvun mukana sekä toimitusvarmuuden parantamiseen kaapeloimalla asemakaava-alueilla keski- ja pienjänniteverkkoa.

 

Meneillään olevat työmaat

Kohde 1: Niirala
Kaapeloidaan nykyiset pienjänniteilmajohtoverkot. Työalue koskee  Kehäkatua, Omakotitietä ja Ukkokodintietä. Työt on keskeytetty ja jatkuvat keväällä 2020.

Kohde 2: Levänen
Kaapeloidaan nykyiset pien- ja keskijänniteilmajohtoverkot. Työalue koskee Kisällinkatua, Leväsentietä ja Rauhanlahdentietä. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä.

Kohde 3: Päiväranta
Kaapeloidaan nykyiset pien- ja keskijänniteilmajohtoverkot. Työalue koskee Petäjätietä. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä.

Kohde 4: Siltamäki
Kaapeloidaan nykyisiä pien- ja keskijänniteilmajohtoverkkoja. Työalue koskee Siltamäen aluetta Karttulantien varressa. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä.

 Kohde 5: Hovi
Kaapeloidaan nykyisiä pien- ja keskijänniteilmajohtoverkkoja. Työalue koskee Hovin aluetta Karttulantien ja Länsirannantien varressa. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä.

 Kohde 6: Kasperintie
Kaapeloidaan nykyisiä pien- ja keskijänniteilmajohtoverkkoja. Työalue koskee Kasperintien aluetta. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä.

 Kohde 7: Keskusta
Uusitaan nykyisiä maakaapelointeja ja vahvistetaan sähköverkkoa. Työalue koskee Minna Canthin katua ja Vuorikatua. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä.

Kohde 8: Keskusta
Uusitaan nykyisiä maakaapelointeja ja vahvistetaan sähköverkkoa. Työalue koskee Puijonkatua ja Asemakatua. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä.

 Kohde 9: Haapaniemi
Kaapeloidaan nykyisiä pienjänniteilmajohtoja sekä uusitaan keskijänniteverkon maakaapelointeja. Työalue koskee Haapaniementietä, Saastamoisenkatua, Lehtoniemenkatua ja Kurukatua. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä.

Kohde 10: Niuva
Kaapeloidaan nykyisiä pien- ja keskijänniteilmajohtoverkkoja. Työalue koskee Niuvantietä ja Niuvankujaa. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä.

Kohde 11: Julkula
Uusitaan kaksi vanhaa puistomuuntamoa sekä niihin liittyvät maakaapeloinnit. Työalue koskee Reposaarentietä, Purolantietä ja Saturannantietä. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä.

Kohde 12: Kelloniemi
Uusitaan kaksi vanhaa puistomuuntamoa sekä niihin liittyvät maakaapeloinnit. Työalue koskee Luotsitietä. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä

Kohde 13: Rypysuo
Uusitaan kolme vanhaa puistomuuntamoa sekä niihin liittyvät maakaapeloinnit. Työalue koskee Rypysuontietä ja Mustikkatietä. Työt tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä.

Laadukas sähkönjakelu

Sähkön laatu muodostuu toimitusvarmuudesta ja jännitteen laadusta. Kuopiossa hyvän toimitusvarmuuden perustekijöitä ovat sähköverkon kaapelointi ja riittävät varayhteydet. Kehitämme jatkuvasti verkon käyttövarmuutta sekä valmiuttamme häiriötilanteita varten.

Vuosien 2015-2019 Kuopiossa koettujen sähköhäiriöiden yhteispituus asiakasta kohden oli kesikämääräisesti vain n. 20 minuuttia, mikä on selvästi alle valtakunnan keskiarvon.

Kilpailukykyiset tuotteet

Tehokkaalla toiminnalla ja hyvällä kaupunkiverkko-osaamisella olemme pystyneet pitämään sähkönjakelun hinnat kilpailukykyisenä. Tavoitteenamme on olla valtakunnan keskimääräisiä hintoja alempana.

Kaikkien sähkönmyyjien palveluksessa

Kuopion Sähköverkko Oy toimii verkkoalueensa sähkönsiirtäjänä syrjimättömästi ja palvelee tasapuolisesti kaikkia sähkönmyyjiä.

Sähköverkonhaltijan syrjimättömyyden varmentaminen
Toimenpideohjelma
Vuosiraportti 2018-2019

Anna palautetta toiminnastamme

Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja sähköverkkoa,
siksi toivomme palautetta teiltä. Tässä linkki palautelomakkeeseen.

Sähköverkon yhteystiedot

Kuopion Sähköverkko Oy
Haapaniementie 30
70100 KUOPIO

Tekninen asiakaspalvelu
sahkoliittyma@kuopionenergia.fi
Puhelin 020 520 03

Kaapelinäytöt
Puhelin 040 709 7548
Palvelemme ma-to 9.00-15.30
pe 9.00-13.00

perjantaina 13.00-16.00 puhelin 020 520 01

Kaivuohje

KSVOY_logo_600x400_iso

 
 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista