Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Rakennamme sähköverkkoa

Tällä sivustolla tiedotamme sähköverkon rakentamiskohteista. Investointimme painottuvat tulevina vuosina sähköverkon laajentamiseen kaupungin kasvun mukana sekä toimitusvarmuuden parantamiseen kaapeloimalla asemakaava-alueilla keski- ja pienjänniteverkkoa.

 

Meneillään olevat työmaat

Kohde 1: Niirala
Kaapeloidaan nykyiset pienjänniteilmajohtoverkot. Työalue koskee  Kehäkatua, Omakotitietä ja Ukkokodintietä. Työt on keskeytetty ja jatkuvat keväällä 2020.

Kohde 2: Neulamäki
Kaapeloidaan nykyiset keskijänniteilmajohdot sekä rakennetaan neljä uutta puistomuuntamoa. Työalue koskee Sopenkadun, Rautakadun ja Neulamäentien alueita. Työt valmistuvat vuoden loppuun mennessä.

Kohde 3: Keskusta
Uusitaan nykyiset keski– ja pienjänniteverkon kaapeloinnit. Työalue koskee Kirkkokatua ja Käsityökatua. Työt valmistuvat vuoden loppuun mennessä.

Kohde 4: Keskusta
Uusitaan nykyiset keski– ja pienjänniteverkon kaapeloinnit. Työalue koskee Hapelähteenkatua ja Käsityökatua. Työt valmistuvat vuoden loppuun mennessä.

 Kohde 5: Lehtoniemen kärki
Kaapeloidaan nykyiset keskijänniteilmajohtoverkot. Työalue koskee Lehtoniemen ja Jyrkäntien alueita. Rakennustyöt valmistuvat vuoden loppuun mennessä ja vanhat verkot on purettu 30.3.2020 mennessä.

.

 

Laadukas sähkönjakelu

Sähkön laatu muodostuu toimitusvarmuudesta ja jännitteen laadusta. Kuopiossa hyvän toimitusvarmuuden perustekijöitä ovat sähköverkon kaapelointi ja riittävät varayhteydet. Kehitämme jatkuvasti verkon käyttövarmuutta sekä valmiuttamme häiriötilanteita varten.

Vuosien 2010-2015 Kuopiossa koettujen sähköhäiriöiden yhteispituus asiakasta kohden oli kesikämääräisesti vain n. 20 minuuttia, mikä on selvästi alle valtakunnan keskiarvon.

Kilpailukykyiset tuotteet

Tehokkaalla toiminnalla ja hyvällä kaupunkiverkko-osaamisella olemme pystyneet pitämään sähkönjakelun hinnat kilpailukykyisenä. Tavoitteenamme on olla valtakunnan keskimääräisiä hintoja alempana.

Kaikkien sähkönmyyjien palveluksessa

Kuopion Sähköverkko Oy toimii verkkoalueensa sähkönsiirtäjänä syrjimättömästi ja palvelee tasapuolisesti kaikkia sähkönmyyjiä.

Sähköverkonhaltijan syrjimättömyyden varmentaminen
Toimenpideohjelma
Vuosiraportti 2018-2019

Anna palautetta toiminnastamme

Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja sähköverkkoa,
siksi toivomme palautetta teiltä. Parhaiten olette yhteydessä meihin palautepalvelumme kautta.

Sähköverkon yhteystiedot

Kuopion Sähköverkko Oy
Haapaniementie 30
70100 KUOPIO

Tekninen asiakaspalvelu
sahkoliittyma@kuopionenergia.fi
Puhelin 020 520 03

Kaapelinäytöt
Puhelin 040 709 7548
Palvelemme ma-to 9.00-15.30
pe 9.00-13.00

perjantaina 13.00-16.00 puhelin 020 520 01

Kaivuohje

KSVOY_logo_600x400_iso

 
 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista