Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Etäluenta – mitä ja miksi?

Etäluennassa energiankulutusmittari luetaan etäyhteyden avulla ja mittaustiedot siirtyvät energiayhtiölle tietoliikenneverkkoa pitkin. Sähkömittarit vaihdetaan etäluettaviksi uuden lainsäädännön mukaisesti Kuopion alueella. Mittarinvaihto on asiakkaalle maksuton.

 

Etäluennan edut:
Selkeät, todellisen kuluksen mukaiset sähkölaskut. Laskun lukeminen on joskus voinut olla hankalaa, kun samalla laskulla on maksettu sekä toteutunutta kulutusta että laskutuskauden lopun arvioitua kulutusta. Etäluennan myötä laskutus muuttuu täysin kulutusperusteiseksi. Maksat siis vain todellisesta kulutuksestasi. Kesällä sähkölaskut ovat pienempiä ja kulutus vähäisempää kuin talvella. Tähän vaihteluun on hyvä varautua etukäteen.

Vaivaton, automaattinen mittarinluku. Etäluennan myötä me hoidamme mittarisi lukemisen. Mittariluennan ja lukemakorttien postittamisen voi unohtaa. Mittari antaa aina tarkat ja luotettavat mittauslukemat.

Lisätietoa energiankäytöstä

Energiankulutuksestasi saadaan monipuolisempaa tietoa, kun kulutuslukemat tallentuvat tunneittain ja vertailutietoja voidaan tarkastella pitkällä aikavälillä. Voit esimerkiksi vertailla kulutustasi muiden energiankäyttäjien keskimääräiseen kulutukseen. Online-verkkoasiontipalvelun avulla saat tuntitasoisen kulutustiedon nähtävillesi vaivattomasti.

Energiajakelun ongelmat nopeasti kuntoon. Etäluettavalla mittarilla saadaan automaattisesti ja reaaliaikaisesti tarkkaa tietoa liittymän jännitteen laadusta. Mahdolliset ongelmat, kuten sähkökatkot, pystytään havaitsemaan ja korjaamaan entistä nopeammin.

Uusia tuotteita ja palveluita tulevaisuudessa

Etäluenta mahdollistaa

Nokkelammat palvelut

Tutustu Nokkela Energiavahtiin

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista