Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Kuopion Energian sähkönmyynnistä vastaa nyt Väre

Kuopion Energia, Savon Voima, Lappeenrannan Energia ja Jyväskylän Energia yhdistivät voimansa sähkönmyynnin osalta. Täysin uudenlainen, valtakunnallinen energiapalveluyhtiö Väre aloitti toimintansa 1.1.2019.

Väreen yhteystiedot

Väreen asiakaspalvelu ma-pe 8-20, la 10-16

Puhelin 03 777 3131, asiakaspalvelu@vare.fi

www.vare.fi

Tee sähkösopimus

Loimme tulevaisuuden energiapalveluyhtiön – asiakkaan etu edellä

Sähkönmyynnin keskittäminen Väreeseen mahdollistaa etuja ja kustannushyötyjä sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Yhtiön toiminnan ytimessä on uusien asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen. Suomen suurimpien energiatoimijoiden joukkoon tähtäävällä Väreellä on aloittaessaan ympäri Suomen noin 250 000 asiakasta.

Miten muutos vaikuttaa sinun arkeesi?

Kuopion Energian asiakkailta muutos ei vaadi toimenpiteitä. Olemassa olevat sähkönmyyntisopimukset siirtyvät automaattisesti Väreen nimiin ja jatkuvat entisin ehdoin.

Yhdistyminen ei vaikuta osakasyhtiöiden muihin liiketoimintoihin. Näin ollen sähkönsiirto, sähkön ja lämmön tuotanto sekä kaukolämmitys ja -jäähdytys jatkuvat entisellään Kuopion Energiassa.

Hyvä tietää

* Väreellä on aloittaessaan noin 250 000 asiakasta ja se työllistää 40 energia-alan ammattilaista Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä.

* Yhtiön kotipaikka on Kuopio ja toimitusjohtaja on Juha Keski-Karhu.

* Väreen toiminta on valtakunnallista, eivätkä palvelut ole sidottuja toimipaikkoihin. Yhtiö panostaa vahvasti verkko- ja mobiiliasiointiin.

* Sähkönsiirto, sähkön ja lämmön tuotanto sekä kaukolämmitys ja -jäähdytys jatkuvat entisellään Kuopion Energiassa.

* Väreen sähkönmyyntiasiakkailla on käytössä Väppi palvelu, johon on rekisteröidyttävä ennen sen käyttöönottoa.

* Väre on aloittaessaan Suomen neljänneksi suurin sähkönmyyntiyhtiö, joten se mahdollistaa aiempaa vahvemmat resurssit monipuolisten ja modernien palveluiden kehittämiseen.

 

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista