Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Rehellistä suomalaista sähköä

Tuotamme valtaosan myymästämme sähköstä itse ja suurin osa polttoaineistamme tulee Kuopion lähialueilta, näin lisäten töitä ja hyvinvointia alueelle.

Laaja sähkötuotevalikoimamme takaa, että jokainen asiakkaamme voi valita sähkötuotteen, joka on 100 % ympäristöystävällinen.

Käytämme energiantuotannossamme biopolttoaineita ja turvetta. Biopolttoaineiden hyödyntämisellä pyrimme jättämään mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen. Turve on tasalaatuinen polttoaine ja estää osaltaan polttokattilan korroosiota varmistaen samalla laitteiston toimivuuden. Puun tehokas hyödyntäminen on suomalaisen metsän kunnioittamista. Metsänhoitotoimilla kuten puiden harvennushakkuilla edesautamme metsän kasvua ja ilmassa olevan hiilidioksidin sidontaa. Hakkuusta syntyvän puutähteen hyödynnämme energiantuotannossa.

Paikallista voimaa

Ympäristöystävällisyyden lisäksi biopolttoaineella tuotettu sähkö on hyväksi alueelle. Polttoaineet kuljetetaan voimalaitokselle valtaosin vain noin 150 kilometrin säteeltä. Pitämällä sähköntuotantoalueen lähellä Kuopiota, pyrimme lisäämään alueellista hyvinvointia.

Lue lisää energiantuotannostamme

Nokkelaa laskutusta

Laskutuksemme on rehellistä, ajantasaista ja perustuu aina todelliseen käytetyn energian määrään. Käyttämäsi energia laskutetaan pääsääntöisesti jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Kulutustiedot saamme etäluettavilta mittareilta automaattisesti.

Kertyneen laskutussaldosi sekä muut ajantasaiset tiedot energiankäytöstäsi löydät Nokkela Energiavahdista.

Suomalaista Puusähköä

 

Tutustu Puusähköön ›

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista