Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Luotettavia energiapalveluja yrityksille

Kuopion Energia tarjoaa luotettavat energiapalvelut yrityksesi käyttöön – yksilöllisesti räätälöityinä ja aina kilpailukykyiseen hintaan. Sinua palvelevat sähkökaupan asiantuntijamme, joiden puoleen voit kääntyä kaikissa yrityksesi energiaratkaisuja koskevissa kysymyksissä.

sentuntee_kuopion_energia_yrityssahkotuotteet1

Aktiivista energiakumppanuutta suuryrityksille

Suuryritykset ja yhteisöt, joiden sähkönkäyttö on yli 150 000 kWh vuodessa tai sulakekoko on yli 3×63 A. Tutustu räätälöityihin yritysmyynnintuotteisiimme, tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Asiantuntijamme auttavat yrityksellesi sopivan sähkönmyyntituotteen valinnassa.

Tuotteet ja palvelumme suurille yrityksille

sentuntee_kuopion_energia_yrityssahkotuotteet2

Tuotteita PK-yritysten tarpeeseen

PK-yritykset, eli pienet ja keskisuuret yritykset, joiden sähkönkäyttö on alle 150 000 kWh vuodessa ja sulakekoko on max. 3×63 A. Yrityksellesi soveltuvat parhaiten myös kuluttajille suunnatut sähkönmyyntituotteemme. Voit tehdä yrityksesi sähkösopimuksen kätevästi verkkopalvelussamme .

Tuotteet ja palvelumme PK-yrityksille

 

Paikallista energiaa ympäristön hyväksi

Kuopion Energian pyrkii tuotannossaan toimimaan asettaen ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin etusijalle. Biopolttoaineemme hankitaan Kuopion lähialueilta, mikä työllistää suomalaisia lisäten alueellista hyvinvointia. Sähkömarkkinoiden lisääntyneeseen kilpailuun pystymme vastaamaan kilpailukykyisillä hinnoilla ja antamalla yritysasiakkaillemme entistä tarkempaa tietoa sähkönhinnan muodostumisesta.

Uusittu palvelukonseptimme ja tuoterakenteemme takaavat, että sähkösopimus Kuopion Energian kanssa soveltuu entistä paremmin yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin.

Taatusti ympäristöystävällinen

Toimintamme peruspilarina on luotettavuus ja läpinäkyvyys. Voimme hyvillä mielin ilmoittaa asiakkaille myymämme sähkön alkuperän kokonaisjakauman sekä CO2-päästöt ja ydinjätteen määrän, sekä tarvittaessa myös alkuperäjakauman.

Kuopion Energia on ylpeästi ympäristöystävällinen, taatusti.

Energiaa paikallisesta biopolttoaineesta

Puusähkö on vastuullinen valinta

Osta puusähköä

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista