Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Vain hyviä vaihtoehtoja

Päivittäisessä käytössä kaikki sähkömme on aina yhtä laadukasta ja toimintavarmaa. Et siis voi valita väärin. Tuotteidemme tuotanto- ja hinnoitteluominaisuuksien hyödyntämisellä kuitenkin varmistat, että tekemäsi sähkösopimus on kannaltasi paras mahdollinen. Oikean sähkötuotteen valinta alkaa oman kulutuksen ja tarpeen kartoittamisella.

yleissahko_tuote_sahko_sentuntee_kuopion_energia

Yleissähkö

Yleissähkö tarjoaa positiivista energiaa jokaiseen kotiin ja kaikkiin asumisen muotoihin. Kuopion Energian oma tuotanto ja sähkökaupan ammattilaiset varmistavat sähköllesi mahdollisimman kilpailukykyisen hinnan, kaikkina vuoden- ja vuorokaudenaikoina.

Sopimus on saatavilla toistaiseksi voimassa olevana, mutta valitsemalla määräaikaisen sopimuksen varmistat, että sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

Osta Yleissähköä

kausisahko_tuote_sahko_sentuntee_kuopion_energia

Kausisähkö

Pääasiallisesti sähköllä lämmitetyissä kotitalouksissa voi hyödyntää eri hintakausia valitsemalla Kausisähkön. Kausisähkön poikkeava hintajakso on talvipäivisin, 16.11. – 15.3. klo 7:00 – 21:00, jolloin sovelletaan talvipäivien hinnastoa. Kaikkina muina kellon- ja vuodenaikoina sovelletaan edullisempaa hintaa.

Kausisähkösopimuksen voi solmia toistaiseksi jatkuvaksi tai määräaikaiseksi vuoden tai kahden vuoden sopimukseksi.

Osta Kausisähköä

aikasahko_tuote_sahko_sentuntee_kuopion_energia

Aikasähkö

Aikasähkö on sähkölämmitteisille kotitalouksilla, joiden toiveina on hyödyntää edullisemmat hintajaksot tehokkaasti, sillä Aikasähkössä on kaksi eri hintajaksoa. 7:00 – 22:00 välisenä aikana hinta määräytyy voimassaolevan päiväenergian hinnaston mukaan ja 22:00 – 07:00 välisenä aikana pääset hyödyntämään edullisemmat tunnit säästäen selvää rahaa.
Aikasähkösopimuksen voi solmia toistaiseksi jatkuvaksi tai määräaikaiseksi vuoden tai kahden vuoden sopimukseksi.

Osta Aikasähköä

 

puusahkologo

Puusähkö

Puusähkö on niiden kotitalouksien valinta, jotka arvostavat vastuullista toimintaa ja kotimaisten polttoaineiden käyttöä. Ympäristöystävällisin menetelmin ja ainoastaan kotimaisia biopolttoaineita hyödyntäen tuotettu puusähkö edistää tehokkaasti niin kestävää kehitystä kuin suomalaista hyvinvointiakin.

Puusähkö sopii kaikkiin koteihin, ja sopimuksen voi sopia kahden vuoden määräaikaisuudeksi tai toistaiseksi jatkuvaksi.

Osta Puusähköä

tuulisahko_tuote_sahko_bioenergia_sentuntee_kuopion_energia

Tuulisähkö

Täysin hiilidioksidivapaasti ja yksinomaan tuulivoimalla tuotettu Tuulisähkö on erinomainen vaihtoehto ympäristöystävällisesti tuotetun energian hyödyntämiseen.

Tuulisähkö onkin erinomainen vaihtoehto hiilijalanjäljen minimoimiseksi ja se sopii mainiosti jokaiseen asumismuotoon toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella tai kahden vuoden mittaisella määräaikaisella sopimuksella.

Osta Tuulisähköä

tasmasahko_tuote_sahko_matalaenergia_energiansaasto_sentuntee_kuopion_energia

Täsmäsähkö

Täsmäsähkö on tuote kotitalouksille, joilla on intoa ja kiinnostusta seurata ja tehostaa energiakulutustaan. Suunnitelmallisella käytöllä Täsmäsähkö mahdollistaa sähkömarkkinoiden edullisista hinnoista hyötymisen tuntikohtaisesti.

Tämä tuote sopii erityisen hyvin talouksiin, joissa on varaavia sähkölämmityksiä, sillä yleensä halvimmat tuntihinnat osuvat yöaikaan. Täsmäsähkön voi sopia olemaan voimassa toistaiseksi.

Lue lisää

Osta Täsmäsähköä

 

Vesisähkö

Vesisähkö on tuotettu täysin hiilidioksidivapaasti kotimaisella uusiutuvalla vesivoimalla. Vesisähkö on erinomainen vaihtoehto, kun haluat pienentää ekologista jalanjälkeäsi. Vesisähkö sopii mainiosti jokaiseen asumismuotoon, ja sopimuksen voi sopia kahden vuoden määräaikaisuudeksi.
.

Osta Vesisähköä

Into-sähkö

Into on kiinteähintainen ja huippuedullinen opiskelijatuote. Into-sähkö sopii opiskelijoille, joiden talouden vuosikulutus on alle 1500 kWh. Sopimus on yhden vuoden määräaikainen sopimus. Into-sähkö on tuotettu pääsääntöisesti uusiutuvilla, lähialueilta hankituilla biopolttoaineilla. Into-sopimus edellyttää ympäristöystävällistä sähköposti- tai e-laskua.

Osta Into-sähköä

 

Miksi määräaikainen sopimus?

Valitsemalla määräaikaisen sopimuksen, saat sopimuksen päivän hinnalla vuodeksi tai jopa kahdeksi eteenpäin. Näin sähkölaskusi ei pääse yllättämään. Pystyt ennakoimaan sähkökulut vaivattomammin. Elämä on epävarmaa, mutta se ei ole syy välttää sitoutumista. Sopimuksen hinnat ovat voimassa koko sopimuskauden, mutta odottamattomien tapahtumien vuoksi voidaan sopimuksesi loppuosa siirtää uuteen kotiisi tai halutessasi irtisanoa. Näin useasti muuttavatkin voivat varmistaa itselleen edullisen hintatason pidemmäksi ajaksi. Määräaikainen sopimus ei vie vapauttasi, mutta helpottaa ennakoitavuutta ja hintatason pitämistä sovitussa. Määräaikaisen sopimuksen päättyminen ei myöskään tarkoita sähköttä jäämistä, sillä määräaikainen sopimus jatkuu automaattisesti joko toistaiseksi voimassa olevana tai halutessasi uudella määräaikaisella sopimuksella.

Jatkuvasti valtakunnallisen keskiarvon alapuolella

 

 

Edullista, turvallista ja vaivatonta

Tee sähkösopimus tästä

 Tyhjä

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista