Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Suomalaista sähköä, lämpöä ja aitoa asiakaspalvelua

Asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, ja haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme joka suhteessa reilua ja luotettavaa palvelua. Kattavan tuotevalikoimamme lisäksi asiakkaamme saavat monia hyödyllisiä ja rahanarvoisia etuja.

Kunnioitamme jokaista asiakassuhdettamme ja pyrimme kehittämään palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Esimerkiksi sähkölämmittäjille tarjoamme energiankulutuksen optimoinnin mahdollistavaa palvelupakettia. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä asiakaslehdessämme pyrimme kertomaan toiminnastamme ja tiedottamaan tärkeistä uudistuksista ja muutoksista. Tämän lisäksi asiakaspalvelumme on aina asiakkaidemme tukena ja pyrimme aktiiviseen kanssakäymiseen asiakkaidemme kanssa sosiaalisen median kanavillamme.

sentuntee_kuopion_energia_nokkela_energiavahti_kulutuksen_seuranta_palvelu_sahko_kaukolampo_lammitys_2

Vastuullinen hinnoittelu ja yllätyksetön laskutus

Haluamme tukea toiminnallamme suomalaista hyvinvointia, ja kannamme vastuumme jokaisella osa-alueella – myös hinnoittelussa. Hinnoittelumme on selkeää ja asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin hintoihin liittyviin kysymyksiin nopeasti.

Laskutuksemme perustuu aina mitattuun käyttöön. Laskujen suuruus vaihtelee toteutuneen energiankäytön mukaan. Muodostuvaa laskun loppusummaa voit seurata päivän tarkkuudella Nokkela-mobiilisovelluksella, missä ikinä liikutkin.

Tutustu Nokkela-mobiiliin

Asiantuntijat käytössäsi

Asiakkaanamme käytössäsi on osaavia ja asiantuntevia alansa ammattilaisia, jotka ovat aina valmiina auttamaan.

Otathan siis yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa arjen energia-asioissa tai ohjaa yhteydenottosi oikealle asiantuntijalle.

Ota yhteyttä

Palvelemme ilolla ja asiantuntemuksella

Osaavat asiakasneuvojamme ovat tavoitettavissa maanantaista perjantaihin puhelimitse ja sähköpostitse ja tarjoavat apuaan ja asiantuntevuuttaan tarpeidesi mukaisesti.

Asiakasneuvojiemme tavoitteena on tarjota asiakkaillemme laadukas asiakaspalvelukokemus noudattamalla kaikessa toiminnassamme vastuullisuutta ja huomioimalla eettiset säännöt.

Asiakkaan Ääni –kilpailussa suomalaiset asiakkaat ovat valinneet Kuopion Energian jo useana vuonna vuoden parhaimpien asiakaspalvelukeskusten joukkoon.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot

 

Eduksi itselle ja muille

Ostamalla ympäristöystävällisin menetelmin ja ainoastaan kotimaisilla biopolttoaineilla tuotettua Puusähköä edistät kestävää kehitystä kuin suomalaista hyvinvointiakin.

Osta Puusähköä

sentuntee_kuopion_energia_mobiili_nokkela_sahko_tabletti_ipad_38-1

Maksuton Nokkela Energiavahti kannustaa säästämään

Valtakunnan edistyksellisin energiankäytön seurantaväline on kaikkien asiakkaidemme käytössä. Sen avulla voit tarkkailla ja tehostaa sähkön ja kaukolämmön kulutusta ja säästää rahan lisäksi ympäristöä.

Nokkela on osa Online-palveluitamme. Erillisen mobiilisovelluksen avulla tiedot ovat saatavilla vaivattomasti – missä ja milloin tahansa.

Tutustu Nokkela Energiavahtiin

sahkoviesti

Sähköviesti

Sähköviesti on Kuopion Energian neljännesvuosittain ilmestyvä asiakaslehti, joka on yksi tärkeitä kanavia asiakkaidemme kanssa viestimiseen. Sähköviestin näköislehti ilmestyy verkkosivuillamme ja mahdollistaa Kuopion Energian kuulumisiin ja tärkeisiin tiedotteisiin tutustumisen myös verkossa.

Lue sähköviestiä

sentuntee_kuopion_energia_luotettava_bioenergia_sahko_lampo_valo_toimisto_palvelut_verkkopalvelu1

Hoida energia-asiasi silloin kun sinulle sopii

Verkkoasiointi on käytettävissäsi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Näin voit varmistaa sen, että voit hoitaa energia-asiasi silloin kun sinulle sopii oman aikataulusi mukaisesti.

Siirry Online-palveluun

 

200 €:n täsmäetu sähkölämmittäjälle

Hyödynnä edullisin sähkö älykkäästi

tasma

Säästä 200 € heti ja lisää edullisimpana sähkönä

Täsmäsähkön ja älykkään Clebox-kodinohjausjärjestelmän avulla säästät lämmityskustannuksissa. Palvelun avulla voit seurata ja hallita kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmitystä etänä tietokoneella ja muilla älylaitteilla. Tutustu järjestelmään ja käytä 200 € asiakasetu hyväksesi.

 

Paikallisia menestystarinoita

Toiminnallamme haluamme edistaa niin kestävää kehitystä kuin suomalaista hyvinvointiakin. Käytämme sähköntuotannossa kotimaisia polttoaineita, joiden hankinta luo työtä lähimaakuntiin. Pyrimme kaikessa toiminnassamme läpinäkyvyyteen, ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen. Lisäksi tuemme myös paikallista kulttuuria sekä urheilua niin edustus- kuin junioritasollakin.

 

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista