Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Sähköä suomalaisin voimin

Tarjoamme kotimaista sähköä ja laadukasta palvelua pysyvästi kilpailukykyiseen hintaan. Sähkön hintavertailu todistaa, että Kuopion Energia tarjoaa pysyvästi edullista sähköä. Kuopion Energia tuo sähkön kotiisi – minne päin Suomea tahansa.

Helppoa ja turvallista

Suomalaista, selkeästi hinnoiteltua sähköä

Osta tästä

Sähkötuotteita kaikkiin tarpeisiin

Tuotevalikoimamme on tehty palvelemaan kaikenlaisia sähkönkäyttäjiä, tarvitsitpa sähköä kotiisi, yritykseesi tai vaikka kesämökille.

Toimintamme ja hinnoittelumme on läpinäkyvää ja esitämme sähköllesi Osta sähköä -sivullamme selkeän euromääräisen hinta-arvion.

Sähköä kotitalouksille

Sähköä PK-yrityksille

sentuntee_kuopion_energia_yrityssahkotuotteet1Sähköllä kannattavuutta yritystoimintaan

Tarjoamme räätälöityjä tuotteita sekä aktiivista energiakumppanuutta suuryrityksille, joiden sähkönkäyttö on yli 150 000 kWh vuodessa tai sulakekoko on yli 3×63 A.

Sinua palvelevat ammattitaitoiset sähkökaupan asiantuntijamme, joiden puoleen voit kääntyä kaikissa yrityksesi energiaratkaisuja koskevissa kysymyksissä.

Tutustu yritystuotteisiimme

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

 

Aitoja ihmisiä sähkösi takana

Meidät on helppo tavoittaa sähköisesti, puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan miten asiakkaat kokevat yrityksemme toiminnan. Mittaamme suoritustamme ja kehitämme palvelujamme tavoitteenamme mahdollisimman tyytyväiset asiakkaat ja pitkäjänteiset asiakassuhteet. Olemme asiakkaitamme varten.

Tutustu asiakaspalvelumme laadunseurantaan

Sähkömme ostaminen on helppoa ja turvallista

Toimintamme perustuu rehellisyyteen ja asiakkaidemme kunnioittamiseen. Kerromme selkeästi mistä sähkömme hinta muodostuu ja haluamme myös pitää asiakkaamme tyytyväisinä. Sähkön hintavertailu todistaa, että Kuopion Energia tarjoaa pysyvästi edullista sähköä.

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista