Paremman huomisen energiaa -pelikiertue

Kesällä 2023 kilpaillaan energia-aiheisissa tehtävissä kotikaupunkimme energisimmissä tapahtumissa ja maamerkeissä! Pelaaminen vaatii nopeutta, ketteryyttä sekä ripeitä hoksottimia. Kesän paras pelaaja palkitaan Matkuksen 500 €:n lahjakortilla. Oletko valmis?

 

KIERTUEAIKATAULU

20.5. Matkus
klo 11-17

15.6. Kuopio Tanssii ja Soi

6.7. Puijo

27.-27.7. Kuopio Rock

4.-5.8. Sunsets Kuopio

TOP 10

1. David – 2355p
2. Teo – 1285p
3. Justus – 910p
4. Leo – 805p
5. Joonatan – 770p
6. Miira – 655p
7. Kassu – 635p
8. Joose – 615p
9. Jimi ja Jade – 615p
10. Oosa – 610p

Tervetuloa pelaamaan Paremman huomisen energiaa -peliä. Ensimmäisessä tasossa tehtävänäsi on auttaa Savolaisten perhettä säästämään energiaa. Sammuta kaikki kodin energiasyöpöt. Ole nopea ja ansaitset enemmän pisteitä!

Kakkostasossa vastuullasi on saada voimalaitoksen kaukolämpökattila kiehumaan, jotta kuopiolaisten kodit pysyvät lämpimänä. Kerää peliseinällä liikkuvat polttoaineet keräysastiaan, mutta väistä fossiilisia polttoaineita: öljyä, kaasua ja kivihiiltä! Yritä saada vesi kiehumaan käyttämällä ainoastaan uusiutuvia polttoaineita: aurinko-, bio- ja puuenergiaa.

Viimeisessä tasossa vastassasi on vanha ja ruostunut öljykattila. Kattila onkin melkoinen veijari; se esittää sinulle energia-aiheisia tietovisakysymyksiä. Tehtävänäsi on vastata mahdollisimman moneen kysymykseen oikein, mutta ole ripeä, sillä aikaa ei ole paljon!

Jokainen taso kerryttää pistepottiasi!

Pelaaminen omalla vastuulla. Ensimmäistä sijaa pitävältä otamme talteen yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja osoite) palkinnon toimittamista varten. Mikäli ensimmäinen sija jaetaan usean kilpailijan kesken, voittaja arvotaan. Tietojasi ei käytetä muuhun ja ne tuhotaan, kun palkinto on toimitettu tai ensimmäinen sija menetetään. Kilpailun säännöt.