Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Ilmalämpöpumppu avaimet käteen -toimituksena:

Asiakasetuhinta 2 190 €

(Norm. hinta 2 390 €)
Hinta sisältää kartoituksen, asennustyön, opastuksen ja Mitsubishi LN25 -laitteiston sisään rakennetulla WiFi-sovittimella.
Sis. alv. 24%

Katso tuote-esite

Katso toimitussisältö

Ilmalämpöpumppu vapaa-ajan asuntoon

Asiakasetuhinta 1 990 €

(Norm. hinta 2190 €)
Hinta sisältää kartoituksen, asennustyön, opastuksen ja Mitsubishi MSZ-AP35 laitteiston.
Sis. alv. 24%

Katso tuote-esite

Katso toimitussisältö

 

Jätäthän yhteystietosi, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä

miten

Miten?

Ilmalämpöpumppu käyttää ilmassa olevaa lämpöenergiaa, jota siirretään ulkoa sisälle tai päinvastoin. Sisäyksikön avulla ilma siirtyy tasaisesti koko asuntoon vähentäen energian kulutusta huomattavasti. Ilmalämpöpumppu on myös vihreä ratkaisu, sillä sen avulla voi vähentää hiilidioksidipäästöt jopa puoleen.

mihin

Mihin?

Rakennuksen iästä riippumatta ilmalämpöpumppu voidaan asentaa mihin tahansa rakennukseen, niin mökille, varastolle kuin kotiinkin. Ilmalämmöllä sisäilman kosteus- ja homeriskit vähenevät huomattavasti, sillä kosteus laskee. Pumppu tuo miellyttävän ja raikkaan sisäilman lisäksi lämpimät lattiat tai halutessa mukavan viilennyksen hellepäivinä.

miksi

Miksi?

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle vähentämään lämmityskustannuksia. Parhaimman hyödyn sillä saa suorasähkö-, öljy- tai puulämmitteisissä talouksissa.

 

signaali

Etäohjaus

Lisävarusteena saatavan AirPatrol-etäohjauksen avulla voit ohjata älylaitteella ilmalämpöpumppua missä ikinä oletkin. Sovellus toimii Android-, iOS- ja Windows-käyttöjärjestelmissä. Muissa käyttöjärjestelmissä laitetta voi ohjata tekstiviestien avulla.

 
 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista