Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Suomalaista sähköä, lämpöä ja aitoa asiakaspalvelua

Asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, ja haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme joka suhteessa reilua ja luotettavaa palvelua. Kattavan tuotevalikoimamme lisäksi asiakkaamme saavat monia hyödyllisiä ja rahanarvoisia etuja.

Kunnioitamme jokaista asiakassuhdettamme ja pyrimme kehittämään palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä asiakaslehdessämme kerromme toiminnastamme ja tiedotamme tärkeistä uudistuksista ja muutoksista. Tämän lisäksi asiakaspalvelumme on aina asiakkaidemme tukena ja pyrimme aktiiviseen kanssakäymiseen asiakkaidemme kanssa sosiaalisen median kanavillamme.

Vastuullinen hinnoittelu ja yllätyksetön laskutus

Haluamme tukea toiminnallamme suomalaista hyvinvointia, ja kannamme vastuumme jokaisella osa-alueella – myös hinnoittelussa. Hinnoittelumme on selkeää ja asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin hintoihin liittyviin kysymyksiin nopeasti. Laskujen suuruus vaihtelee toteutuneen energiankäytön mukaan. Laskun loppusummaa voit seurata päivittäin.

Tutustu Väppiin

Väppi – henkilökohtainen energiavalmentajasi

Väppi on henkilökohtainen energiavalmentajasi, jonka avulla voit kätevästi hallita asiakkuuttasi ja tarkastella sopimusasioitasi. Väpillä voit seurata energiankulutustasi ja pysyä ajan tasalla. Asiakkaanamme näet sähkönkäyttösi tunti-, vuorokausi-, viikko-, kuukausi- tai vuositasolla ja voit verrata sähkönkäyttöäsi aikaisempiin vuosiin.

Lue lisää Väpistä

Palvelemme ilolla

Asiakasneuvojamme ovat tavoitettavissa maanantaista perjantaihin puhelimitse ja sähköpostitse ja tarjoavat apuaan ja asiantuntevuuttaan tarpeidesi mukaisesti.

Asiakasneuvojiemme tavoitteena on tarjota laadukas asiakaspalvelukokemus noudattamalla kaikessa toiminnassamme vastuullisuutta ja huomioimalla eettiset säännöt.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot

 

Asiantuntijat käytössäsi

Asiakkaanamme käytössäsi on osaavia ja asiantuntevia alansa ammattilaisia, jotka ovat aina valmiina auttamaan.

Otathan siis yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa arjen energia-asioissa tai ohjaa yhteydenottosi oikealle asiantuntijalle.

Ota yhteyttä

sahkoviesti

Sähköviesti

Sähköviesti on Kuopion Energian neljännesvuosittain ilmestyvä asiakaslehti, joka on yksi tärkeistä kanavistamme asiakkaidemme kanssa viestimiseen. Sähköviestin näköislehti  mahdollistaa Kuopion Energian kuulumisiin ja tärkeisiin tiedotteisiin tutustumisen myös verkossa.

Lue sähköviestiä

Hoida energia-asiasi silloin kun sinulle sopii

Verkkoasiointi on käytettävissäsi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Näin voit varmistaa sen, että voit hoitaa energia-asiasi silloin kun sinulle sopii oman aikataulusi mukaisesti.

Siirry Väppiin

 

Paikallisia menestystarinoita

Toiminnallamme haluamme edistaa niin kestävää kehitystä kuin suomalaista hyvinvointiakin. Käytämme sähkön ja lämmön tuotannossa kotimaisia polttoaineita, joiden hankinta luo työtä lähimaakuntiin. Pyrimme kaikessa toiminnassamme läpinäkyvyyteen, ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen. Lisäksi tuemme myös paikallista kulttuuria sekä urheilua niin edustus- kuin junioritasollakin.

 

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista