Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Nokkela

 

Ilmaisen Nokkela Energiavahdin avulla saat sähkönkulutuksen hallintaasi tunnintarkasti. Kun tiedät sähkönkäyttösi ja sen jakautumisen, pystyt karsimaan turhaa kulutusta merkittävästi. Kun tuntikulutuksia tarkastellaan ja vertaillaan eri jaksoihin tai verrokkiryhmiin, löydetään kulutuksen muutokseen johtaneet syyt ja piilevät säästöpotentiaalit.

Asiantuntijamme kartoittavat kotisi käyttöön parhaiten sopivan sähkötuotteen ja energiatehokkuutta parantavat tuoteratkaisut kulutuksen sekä kustannusten minimoimiseksi.

 

Kodin lisäpalvelut avaimet käteen -toimituksena:

pumput_ikoni

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpö on fiksu lisälämmitys sähkölämmitykseen. Erinomainen lämmitysteho, korkea lämpökerroin ja monipuoliset lämmityksen ohjaukset takaavat, että säästät kaikessa muussa paitsi mukavuudessa.

Lue lisää

clebox_ikoni

CleBox + Täsmäsähkö

Täysin automatisoitu CleBox-lämmityksenhallinta yhdistettynä tuntikohtaisesti hinnoiteltuun Täsmäsähköön mahdollistaa sähkölämmittäjille jopa kymmenien prosenttien säästön sähkölaskussa.

Lue lisää

aurinkosahko_ikoni

Aurinkosähkö

Sähkö on paras tapa hyödyntää aurinkoenergiaa. Kaikki aurinkosähköpakettimme ovat korkean teknologian kotimaisia ratkaisuja aurinkosähkön tuottamiseen suomalaisissa olosuhteissa.

Lue lisää

 

4000

Hanki sähkölämmityksen tueksi ilmalämpöpumppu, jota käyttämällä voit
säästää sähköä vuositasolla jopa 1000 – 4000 kWh!

24h

Ota sähkölämmitys haltuun ja hanki CleBox, joka valvoo puolestasi vuorokauden
ympäri, ohjaa sähkönkäyttöä halvemmille tuntihinnoille ja karsii turhat lämmityskulut minimiin.

2500

Ole edelläkävijä ja hanki aurinkosähkö, jonka tuotto on alkaen 2500 kWh vuodessa. Paneelien määrää kasvattamalla voi lukeman jopa tuplata.

 
 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista