Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Palveluja paremman asumisen puolesta

Helpottaaksemme asiakassuhdettasi kanssamme, olemme keränneet alle vinkkejä ja toimintaohjeita erilaisiin arjen tilanteisiin. Asiakaspalvelumme auttaa myös aina mieluusti kaikissa kysymyksissäsi.

sentuntee_kuopion_energia_rakentaminen2

Rakentajalle

Kuopion Energia tarjoaa kotiisi ratkaisut niiden tärkeimpien – lämmön ja valon – aikaansaamiseksi. Varsinkin rakennusvaiheessa tarjoamme kuitenkin vielä paljon enemmän: asiantuntevaa opastusta ja neuvoja esimerkiksi lämmitysratkaisun tehokkaimpaan hyödyntämiseen.

Lue lisää

sentuntee_kuopion_energia_muutto_sahko_sopimus_kilpailutus_uusi_koti_energia_edullinen

Muuttajille

Olemme pyrkineet tekemään muuttamisen mahdollisimman helpoksi. Tutustu siis muuttajan vinkkisivustoomme, niin muuttaminen on vaivatonta, ainakin sähköasioiden
osalta.

Lue lisää

sentuntee_kuopion_energia_korjaus2

Häiriöt ja katkot

Vikoja ja häiriöitä tulee aina. Kuopion sähköverkossa vikojen keskimääräinen kesto on kuitenkin selvästi alle valtakunnan keskiarvon. Tutustuthan tarkemmin,
miten toimia häiriötilanteissa.

Lue lisää

 

Sähkön siirto

Sähkön siirrosta vastaa paikallinen sähköverkkoyhtiö eli Kuopion alueella Kuopion Sähköverkko Oy. Siirtohinnan kohtuullisuutta valvoo Energiamarkkinavirasto.

Kuopion Sähköverkko Oy huolehtii sähkönjakelusta ja uusien kiinteistöjen liittämisestä sähköverkkoon.

Ostitko talon? Osaatko lämmittää sitä?

Omakotitalon ostossa on niin monia mietittäviä asioita, että lämmitysjärjestelmään tutustuminen jää usein myöhemmäksi. Voimme tarjota tietoa talosi lämmitysratkaisusta ja sen toiminnasta  – lämpiääpä talosi sitten sähköllä tai kaukolämmöllä.

Tervetuloa Kuopioon!

Kun olet muuttamassa Kuopion alueelle, voit ostaa sähkösi vaivatta Väreeltä, joka on Kuopion Energian, Savon Voiman, Lappeenrannan Energian ja Jyväskylän Energian omistama energiapalveluyhtiö.

Sopimuksen tekeminen onnistuu kätevästi Väreen verkkosivuilla vare.fi tai ottamalla yhteyttä Väreen asiakaspalveluun numeroon 03 777 3131 tai asiakaspalvelu@vare.fi.

 

Hoida energia-asiasi vaivattomasti

Online-palvelussamme

Jatka palveluun

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista