Kuopion Energia

Kuopio Tanssii ja Soi, osallistu lippupakettien arvontaan

Kuopio Tanssii ja Soi jälleen 48. kerran 14.–20.6.2017. Osallistu lippupakettien arvontaan pe 19.5. mennessä ja voit voittaa itsellesi ja ystävällesi liput yhteen festivaaliviikon huikeista esityksistä. Arvomme kolme kahden lipun pakettia. Olemme yhteydessä voittajiin arvonnan jälkeen henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan myös Facebook-sivullamme.

Festivaaliviikko koostuu noin 100 pääesityksestä, tanssikurssista, toritapahtumasta, taiteilijahaastattelusta ja muusta tanssillisesta ohjelmasta. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä lukuisien pitkäaikaisten kumppaneiden kanssa. Kuopion Energialla on ilo olla mukana tapahtumassa yhteistyökumppanin roolissa.

Kuopio Tanssii ja Soi on vanhin ja monipuolisin kansainvälinen tanssitaidefestivaali Pohjoismaissa. Se on perustettu vuonna 1970 ja se järjestetään vuosittain kesäkuussa. Viikon mittainen festivaali esittelee niin tuoreita tanssin virtauksia kuin vanhoja tuttavuuksiakin eri puolilta maailmaa. Ohjelmassa on ensivierailuja, kantaesityksiä, tuoreita ja myös vanhempia teoksia. Pääesitysten lisäksi viikko tarjoaa laajan kirjon tanssikursseja tanssin ammattilaisille, harrastajille ja aloittajille sekä runsaasti ilmaisohjelmaa.

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin taiteellisena johtajana toimii taiteilijaprofessori Jorma Uotinen.

Kuva: Sinestesia Viladecans by Felito/Kuopio Tanssii ja Soi kuvapankki

Kilpailusäännöt