Kerro meille, kuka on tuonut lämpöä sun päiviin

Kuka on mielestäsi todellinen elämän lämmön lähettiläs, jonka haluaisit viedä nauttimaan kesän ja kiukaan lämmöstä saunalautalle Kallavedelle?

Kuluneet pari vuotta on ollut melkoisen eriskummallista aikaa, eikö totta? Onneksi sinussa ja minussa, meissä yhdessä on voima luoda hyvää ympärillemme teoillamme. Eiköhän siis laiteta nyt hyvä energia liikkeelle ja täytetä Kuopio elämän lämpöä hehkuvilla tarinoilla! Jaa meille oma tarinasi ja ehkäpä juuri sinä ja läheisesi pääsette kokemaan ainutkertaisen lämpimiä hetkiä kesäillassa…

Näin osallistut kilpailuun

Haluamme kuulla, kuka (tai ketkä) ovat olleet ilonasi, tukenasi tai apunasi viime aikoina. Lähetä tällä sivulla olevan lomakkeen kautta vapaamuotoinen kertomus, josta selviää, kuka on sinun elämäsi lämpölähettiläs ja mitä hän on tehnyt sinun tai läheisesi hyväksi.

Raatimme valitsee kilpailuun osallistuneiden kertomuksista mielestämme eniten elämän lämpöä huokuvan tarinan. Tässä kilpailussa sisältö ratkaisee, ei kertomuksen kaunokirjallinen laatu!

Voittaja saa palkinnoksi illan saunalautalla Kallavedellä 4–6 henkilölle (sis. ruoat, saunajuomat ja paljun) torstaina 18.8.2022 sekä videoksi tallennetun muiston lämpölähettiläänsä kohtaamisesta.

Voit osallistua kilpailuun tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella 31.7.2022 saakka.

Huom! Lähetäthän tarinasi kilpailuun vasta, kun olet lukenut ja hyväksynyt kilpailun ehdot ja säännöt sekä pyytänyt suostumuksen kilpailuun osallistumisesta tarinassasi esiintyviltä henkilöiltä. Voittaneen tarinan päähenkilöistä tehdään lyhyt haastattelu- ja tunnelmavideo, joka kuvataan saunalautalla palkintoillan alussa. Video tullaan julkaisemaan mm. Kuopion Energian somekanavilla.

Onnea kilpailuun!