Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Tiedustelupyyntö saatavuudesta

Kuopion Energia toimittaa kaukolämpöä Kuopiossa sijaitsevan kaukolämpöverkostonsa alueelle. Täyttämällä tämän lomakkeen, ilmaiset kiinnostuksesi kaukolämmitykseen ja saat tietoa liittymismahdollisuuksista sekä liittymis- ja käyttökustannuksista. Uudisrakentaja voi lähettää tällä lomakkeella yhteystietonsa (* merkityt). Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 020 520 04 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lampoasiakaspalvelu@kuopionenergia.fi

Tiedustelupyyntö kaukolämmön saatavuudesta

  • Liittyminen
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Saatavuus Kuopiossa

Kuopion Energian kaukolämpöverkko kattaa valtaosan kaupungin keskustasta ja ulottuu etelässä Hiltulanlahteen sekä pohjoisessa Sorsasaloon.

Uudet asuntoalueet

Uudisrakennusalueilla kaukolämpöä on lähtökohtaisesti saatavilla, mutta asia kannattaa varmistaa. Kun haluat liittää uuden talosi kaukolämpöön, tutustu omakotirakentajlle laatimiimme ohjeisiin.

Katso liittymäkartat

Vanhat alueet

Jo rakennetuilla asuinalueilla on mahdollista siirtyä kaukolämpöön, kun kiinteistö on kaukolämpöverkoston äärellä tai alueella on riittävästi liittymishalukkuutta kannattavan verkostorakentamisen toteuttamiseksi. Täyttämällä tiedustelupyyntölomakkeen voit ilmaista kiinnostuksesi kaukolämpöön ja saat tietoa liittymismahdollisuudesta. Samalla vaikutat verkoston suunnittelu- ja rakentamisaikatauluun.

Ohjeita lämmitystavan vaihtoon

Kaukolämpöjohdon rakentaminen

Putkiurakkaan liittyviä asioita

 
 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista