Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Helppoutta ja varmuutta ammattilaisille

Tarjoamme apua kaukolämmön kanssa työskenteleville ammattilaisille mielellämme ja ammattitaidolla. Asiantunteva tiimimme auttaa kysymyksissä ja mahdollisissa vikatilanteissa ja on tukena ja turvana päivittäisissä kaukolämpöön liittyvissä asioissa. Kaukolämpö on tänä päivänä kustannustehokas ja ympäristöystävällinen valinta lämmitysmuodoksi ja tekee siitä perustellun valinnan minkä tahansa kiinteistön lämmitykseen.

sentuntee_kuopion_energia_luotettava_bioenergia_sahko_lampo_valo_toimisto_palvelut_verkkopalvelu1Turvallinen valinta suunnittelijalle

Vuosikymmenten käyttökokemukset tekevät kaukolämmöstä erittäin turvallisen valinnan. Kaukolämpö pysyy myös tulevaisuudessa kilpailukykyisenä ja ympäristöystävällisenä lämmitysmuotona, sillä lämpömme tuotetaan yli 98-prosenttisesti yhteistuotannolla. Matalaenergiataloihin räätälöity Tarkkalämpö varmistaa valinnan ekologisuuden, kannattavuuden ja varsinkin lämmityksen toimintavarmuuden.

sentuntee_kuopion_energia_ihmiset_koti_lammin_kaukolampo_bioenergia_86-1Kannattava investointi rakennuttajalle

Kaukolämmön perustamiskustannukset ovat matalammat kuin muilla lämmitysmuodoilla ja toimintavarmuus takaa sen, ettei yllätyskustannuksia tule jatkossakaan. Kaukolämpö on luonnollinen valinta kiinteistöjen lämmitysmuodoksi Kuopiossa. Laaja ja tehokkaasti hyödynnetty kaukolämpöverkkomme takaa investoinnin kannattavuuden paitsi rakennusvaiheessa myös tulevaisuudessa. Myös ylläpidon kannalta erittäin varmatoiminen kaukolämpö on kustannustehokas valinta.

sentuntee_kuopion_energia_ymparistoystavallinen_haapaniemi_bioenergia_lampo_sahko_1Selkeä kokonaisuus
urakoitsijalle

Kaukolämpö tuo koteihin aina riittävästi lämpöä ja lämmintä vettä, ja sen toimintavarmuus on huippuluokkaa. Kaukolämpölaitteet kestävät käytössä pitkään ja niiden huoltotarve on vähäinen.

Kuopion Energia on huolehtinut kuopiolaisten lämmöntarpeesta jo vuodesta 1963. Vuosien aikana laajentunut verkkomme mahdollistaa kaukolämmön hyödyntämisen lähes jokaisessa kuopiolaiskodissa.

 

 

 

Väppi

 

Kiinteistön seurannan apuna.

 

Tutustu palveluun

 

Kaukolämmön saatavuus Kuopiossa

Kuopion Energian kaukolämpöverkko kattaa valtaosan kaupungin keskustasta ja ulottuu etelässä Hiltulanlahteen sekä pohjoisessa Sorsasaloon.

Tiedustele saatavuutta

Ota yhteyttä

Tilaus, käyttöönotto, tarkastus

Lähetä sähköpostia

lampoasiakaspalvelu@kuopionenergia.fi

Soita 020 520 04

 
 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista