Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Asiakkaitamme

Kuopion Energia toimittaa kaukolämpöä Kuopiossa sijaitsevan kaukolämpöverkostonsa alueelle. Kuopion Energian kaukolämpöverkko kattaa valtaosan kaupungin keskustasta ja ulottuu etelässä Hiltulanlahteen sekä pohjoisessa Sorsasaloon. Kaukolämpö on tänä päivänä kustannustehokas ja ympäristöystävällinen valinta lämmitysmuodoksi ja tekee siitä perustellun valinnan minkä tahansa kiinteistön lämmitykseen.

Alla on asiakkaidemme kertomuksia yritystoiminnastaan ja ajatuksia asiakassuhteistaan Kuopion Energian kanssa.

Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Kuopas eli Kuopion Opiskelija-asunnot Oy tarjoaa kodin yli 3000 opiskelijalle Kuopiossa. Kiinteistöjen fiksuilla energiavalinnoilla voidaan säästää merkittävästi niin euroja kuin ympäristöä. Niiden kehittämisessä Kuopion Energia on aktiivinen kumppani.

”Meille Kuopion Energia on luotettava energiantoimittaja ja kehittämiskumppani. Häiriöitä on äärimmäisen vähän, palvelut kehittyvät koko ajan ja tekemisessä on selkeä asiakasnäkökulma.

Palvelut kiinteistön omistajille ja taloyhtiöille ovat erittäin hyviä. Niin omistajat kuin isännöitsijät saavat tarpeelliset tiedot aina sujuvasti. Aktiivinen viestintä auttaa meitä pitämään omat asukkaamme ajan tasalla ja tyytyväisinä. Kuulemme myös uusista hyödyllisistä mahdollisuuksista.

Kiinteistöjemme energiatehokkuutta kehitetään jatkuvasti niin peruskorjauksilla kuin uusien energiaratkaisujen kokeilulla. Tämä tuo selvää säästöä. Normaalin taloyhtiön hoitokuluista noin 40 prosenttia menee energiaan, joten jos tästä saadaan pois yksikin prosentti, on merkitys Kuopaksen kokoiselle yhtiölle suuri.

Kustannusten lisäksi ekologisuus ohjaa energiavalintoja yhä vahvemmin. Vuoden 2019 alussa siirryimme kokonaan biopolttoaineilla tuotettuun kaukolämpöön ja sähköön. Kuopion Energialta löytyi tähän sopivat ratkaisut.

”Muutos pienentää kiinteistöjemme
hiilijalanjälkeä merkittävästi.”

 

Ympäristöystävällisempi vaihtoehto on meille vain hieman kalliimpi, joten valinta oli järkevä. Toimenpiteitä ilmastonmuutoksen estämiseksi tarvitaan.

Muutos pienentää kiinteistöjemme hiilijalanjälkeä merkittävästi. Esimerkiksi kaikki kaukolämpöverkossa olevat opiskelijakodit lämpiävät Kuopion Energian vastuullisella Puulämmöllä, joka on tuotettu ympäristöystävällisin menetelmin ja vain kotimaisia uusiutuvia biopolttoaineita hyödyntäen. ”

Tuula Vartiainen, toimitusjohtaja, Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Maalaus ja saneeraus Konttinen Oy

Korjaus- ja muutosrakentamiseen erikoistunut Maalaus ja saneeraus Konttinen Oy toimii Pohjois-Savon alueella. Rakennustyöt etenevät kylmälläkin kelillä, kun kohteiden lämmitys on kunnossa. Kuopion Energian rakennusaikainen työmaalämpö on huoleton ja luotettava valinta.

”Yhteistyö Kuopion Energian kanssa helpottaa rakennusaikaisen lämmityksen hoitamista. Käytännössä työmaalle saadaan kaukolämpöä heiltä vuokrattavan kaukolämmönjakokeskuksen avulla. Meille se on luotettava ja edullinen tapa lämmittää ilman polttoaineita.

Lämmönjakokeskus soveltuu rakenteilla olevan kiinteistön lämmitykseen erityisesti talvella. Keskuksen letkuja varten työmaalle tarvitaan väliseiniin aukkoja, mutta se ei haittaa työskentelyä. Esimerkiksi öljylämmitykseen verrattuna meidän ei tarvitse huolehtia polttoaineen riittävyydestä tai ympäristöriskeistä. Kaukolämpö on paitsi huoleton myös ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Tänä talvena Matkailukeskus Kuopion Saanan rakennustyöt ovat edenneet täydellä vauhdilla. Kuopion Siikaniemessä sijaitseva kohde on hirsirakennus, jossa on tärkeää pystyä säätämään lämmitystä pikkuhiljaa, etteivät hirret halkeile. Tämä on onnistunut sujuvasti. Matkailukeskuksen on tarkoitus avautua suunnitellusti vappuna 2019.

”Lämmönjakokeskus soveltuu
rakenteilla olevan kiinteistön
lämmitykseen erityisesti talvella.”

 

Voimme suositella Kuopion Energian rakennusaikaista työmaalämpöä, jota käytämme varmasti tulevissakin kohteissamme. Olemme tosi tyytyväisiä palveluun ylipäätään. Kuopion Energian ammattilaiset asentavat laitteet ja käyvät viikoittain tarkistamassa, että kaikki on kunnossa. Aktiivisen yhteydenpidon ansiosta pysymme ajan tasalla ja apua saa aina kun tarvitsee.”

Työmaapäällikkö Ari Niemi, Maalaus ja saneeraus Konttinen Oy

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista