Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Edullista, ekologista ja huoletonta lämpöä

Kaukolämpö on paras lämmitystapa sekä energiankulutuksen että ympäristövaikutusten kannalta. Kokonaiskustannuksiltaan kaukolämpö on edullisin lämmitysmuoto, joka erottuu muista lämmitysvaihtoehdoista edukseen myös toimintavarmuuden myötä syntyvällä huolettomuudella. Vuonna 2017 kaukolämmön toimituksen keskeytysaika lämmityskauden aikana oli vain kuusi minuuttia asiakasta kohden.

Helppoa ja edullista

Kaukolämmön perustamiskustannukset ovat huomattavasti matalammat kuin kilpailevilla lämmitysmuodoilla. Edulliset käyttökustannukset on mahdollistettu omalla tuotannolla ja paikallisten polttoaineiden käytöllä. Kaukolämpö on tulevaisuuden energiamuoto, jonka kasvava arvostus näkyy myös kiinteistöjen myyntihinnoissa.

sentuntee_kuopion_energia_ihmiset_koti_lammin_kaukolampo_bioenergia_86-1

Hyväksi ympäristölle

Yksi kestävää kehitystä parhaiten tukevista kaukolämmön ominaisuuksista on kotimaisten polttoaineiden käyttöön perustuva lämmön ja sähkön yhteistuotanto, jossa käytetyn polttoaineen energia pystytään hyödyntämään jopa 90-prosenttisesti. Kaukolämpöä voidaan hyvällä syyllä kutsua puhtaaksi lämmöksi.

 

 

Huoletonta elämää

Kaukolämpö on huoleton lämmitysmuoto, joka tuo kotiisi aina riittävästi lämpöä ja lämmintä vettä. Nykyaikaiset kaukolämpölaitteet kestävät käytössä pitkään ja niiden huoltotarve on vähäinen.  Kuopion Energian ympärivuorokautinen päivystys varmistaa mahdollisten häiriötilanteiden nopean korjaamisen.

sentuntee_kuopion_energia_vesi_vesihoyry_suihku_kaukolampo_102-1

 

Miksi kaukolämpö on suosituin lämmitysmuoto?

Miten lämpömme syntyy?

Tutustu energiantuotantoomme

Saatavuus Kuopiossa

Kuopion Energian kaukolämpöverkko kattaa valtaosan kaupungin keskustasta ja ulottuu etelässä Hiltulanlahteen sekä pohjoisessa Sorsasaloon.

Tiedustele saatavuutta

Ota yhteyttä

Tilaus, käyttöönotto, tarkastus

Lähetä sähköpostia

lampoasiakaspalvelu@kuopionenergia.fi

Soita 020 520 04

 

 
 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista