Kuopion Energia

 
Pikalinkit

Täsmäsäästöä sähkölämmittäjälle

Me Kuopion Energialla haluamme, että asiakas onnistuu entistä paremmin säästämään energiaa ja tarjoamme palvelua, jolla voi seurata ja hallita kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmitystä etänä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tämän mahdollistaa Täsmäsähkö ja siihen liitetty älykäs Clebox-kodinohjausjärjestelmä. Järjestelmä tietää ulko- ja sisälämpötilan, ennakoi säätilamuutokset ja määrittelee niiden mukaan kodin lämmitystarpeen. Se laskee erikseen jokaisen tuntihinnan huomioiden sähkönsiirtotuotteiden hintavaihtelut ja valitsee niistä lämmitykselle edullisimmat jaksot, kodin viihtyvyydestä tinkimättä. Palvelun asennus ja käyttöönotto sujuu muutamassa tunnissa valtuutetun urakoitsijan toimesta.

Kuopion Energian asiakkaana saat Clebox-ohjausjärjestelmän asennettuna ja käyttövalmiina niin kotiin kuin mökille. Valtuutettu sähköurakoitsija tekee asennuksen, asettaa tarvittavat esisäädöt ja antaa käyttöopastuksen.

Clebox® hinnoitteluesimerkit

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %

* HUOM! Voit hyödyntää CleBoxin asennustyön kotitalousvähennyksessä. Asennuksen hinta voi vaihdella riippuen antureiden ja releiden määrästä. Asennusliikkeen matkakulut laskutetaan toteutuman mukaan.

Lisäreleiden hinta asennettuna on 85 € / kpl ja lisäanturin hinta on 105 € / kpl.

Palvelumaksu 4,90 € / kk.

Asiakasetu edellyttää asiakkaalta voimassa olevaa Täsmäsähkö-sopimusta.
Palvelun ylläpitoon tarvitaan internetyhteys.
Hinnat sisältävät alv. 24 %.

Täsmäsähkö ja CleBox – ohjausjärjestelmä sähkölämmittäjälle

CleBox-ohjausjärjestelmäpalvelun toimittaa Kuopion Energian asiakkaille Cleworks Oy, joka vastaa palvelun toimitukseen liittyvistä asennus- ja ylläpitosopimuksista, palvelun asennuksesta ja käytöntuesta.
Kuopion Energian asiakkaana saat palvelun hankinnalle 200 euron asiakasedun, joka vähennetään automaattisesti laitteen hinnasta.

Jätäthän yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

 

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvampaa ja kiinnostavampaa, käytämme palvelussamme evästeitä.
Jatkamalla palveluiden käyttöä hyväksyt käyttöehtomme ja evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojasta ja käyttöehdoista