Etsimme nyt Kuopion Sähköverkko Oy:lle sinua osaava ja kehittämishakuinen verkkopäällikkö

21.8.2020

Verkkopäällikkönä toimit liiketoimintayksikkösi johtajana sekä yrityksen johtoryhmän jäsenenä. Vastaat verkkoyksikön yhdeksän henkilön tiimin tavoitteiden toteuttamisesta, tuloksellisuudesta sekä liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisestä. Tehtäväsi painottuvat esimiestyön ohella sähköverkon suunnitteluun, rakennuttamiseen, siirtohinnoitteluun sekä niihin liittyviin tietojärjestelmiin. Strategiamme mukaisesti yrityksen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme voivat elää huoletonta arkea – tällöin sähköt eivät pätki ja teho riittää.

Odotamme sinulta sähköverkkoliiketoiminnan tuntemusta, hyviä esimiesvalmiuksia sekä tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa (esim. sähkötekniikan DI/Ins.). Osaat hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja sinulla on jo aiempaa kokemusta sähköverkoista. Olet asiakaslähtöinen, tavoitteellinen ja yhteistyökykyinen henkilö, joka omaa hyvät tietotekniset valmiudet. Toimit kehittämishakuisesti, olet utelias kokeilemaan myös uusia toimintatapoja sekä hyödynnät digitalisaation tuomia mahdollisuuksia sujuvasti. Verkkoalueellamme rakennetaan noin 1 000 uutta asuntoa ja liikekiinteistöä vuodessa, minkä lisäksi panostamme voimakkaasti ylläpitoon. Liittymiä meillä on isoista pieniin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän vakaassa yhtiössä, jolla on yhteiskunnan toimivuuden kannalta tärkeä merkitys. Toimipaikkasi sijaitsee Kuopiossa. Menestyksesi tukena on koko konsernimme ammattitaitoinen ja monipuolinen henkilöstö.

Lisätietoja antavat Kuopion Sähköverkko Oy:n toimitusjohtaja Kari Väänänen p. 040 709 7501 keskiviikkona 26.8. klo 10–11.30 ja tiistaina 1.9. klo 10–11.30 sekä myös muina aikoina MPS Kuopion konsultit Päivi Rummukainen p. 040 760 3381 ja Hilkka Hirvasniemi p. 050 323 5193.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si.

« Takaisin etusivulle

« Muut ajankohtaiset uutiset